Haberler

MHP'den Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erkan Karaman, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya, Erzincan Belediye Meclis üyeleri ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Erzincan Emniyet Müdürü Mustafa Eleman ve emniyet mensuplarına ziyarette bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Erkan Karaman, Milliyetçi Hareket Partisi Erzincan Belediye Başkan Adayı Av. Hamdi Karakaya, Erzincan Belediye Meclis üyeleri ile İl Yönetim Kurulu Üyeleri Erzincan Emniyet Müdürü Mustafa Eleman ve emniyet mensuplarına ziyarette bulundu. Erzincan Emniyet Müdürü Mustafa Eleman ziyaretten dolayı memnuniyeti bildirirken, seçim sürecinde Belediye Başkan Adayı Karakaya'ya çalışmalarında başarılar diledi. İl Başkanı Karaman ve Belediye Başkan Adayı Karakaya Erzincan Emniyet Müdürü Mustafa Eleman ile kısa bir sohbetin ardından emniyet çalışanlarını tek tek odalarında ziyaret ederek destek istedi.Gördükleri sıcak ilgi ve alakadan çok memnun kalan MHP heyeti emniyet çalışanlarına teşekkür ederek Emniyet Müdürlüğü'nden ayrıldılar. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Eleman Karakaya Erzincan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title