Haberler

MHP'den "Birlik ve Beraberlik Yemeği"

Yaklaşan 1 Kasım 2015 seçimleri öncesi Mersin’in Tarsus ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi ve teşkilatlarınca düzenlenen “Birlik ve Beraberlik Yemeği” yoğun ilgi gördü.

Yaklaşan 1 Kasım 2015 seçimleri öncesi Mersin'in Tarsus ilçesi Milliyetçi Hareket Partisi ve teşkilatlarınca düzenlenen "Birlik ve Beraberlik Yemeği" yoğun ilgi gördü.

Şehir Park Cafe ve Restaurant'ta verilen yemeğe Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, MHP ilçe Başkanı Ertuğrul Bodur ve teşkilat başkanları ile partililer katıldı.

Yemek duasını ve açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, 1 Kasım seçimlerinde birlik ve beraberlik içinde başarıyla çıkacaklarını söyledi.

Daha sonra söz alan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, girilen seçim sürecinin çok iyi değerlendirmesi gerektiğini ifade ederek, "Yine bir seçim arifesindeyiz, hepimiz 7 Haziran seçimlerinde güzel çalışmalar yaptık. Çocuklarımıza ve kendi geleceğimize yaşanılabilir bir şehir bırakmanın yöntemi, yolu, aldığımız oyu ne kadar çok arttırırsak, ne kadar çok çalışırsak buna bağlı. Gerçekten gücümüz oyumuzla ölçülü değer kazanacak. Seçimlere 32 günlük bir süre var, bizler Milliyetçi Hareket Partisi'ne inanan ülkü erleri olarak gündüz yorulmadan, gece uyumadan biraz daha fazla duyarlı olacağız, biraz daha fazla gayretli olacağız, 7 Haziran'da almış olduğumuz oyu Cenab-ı Allah'ın izniyle sizlerin duası ve desteğiyle arttıracağız, buna mecburuz. Bu oyları arttırmamak için hiçbir nedenimiz yok. Ülkemizin gidişatına baktığımız zaman gerçekten televizyonlarda izliyoruz, gazetelerde okuyoruz ülkemiz nerelere gidiyor, 13 yılda nerden nereye geldi ve nereye gidiyor hep birlikte görüyoruz ki, bunları anlatmaya gerek duymuyorum. Bunun yanında hizmet açısından baktığımız zaman 129 köyümüz kapanan 5 beldemiz 45 mahallemiz hizmeti belediyelerimizden alacak. Yani hizmetin adı belediyeler ve MHP. O zaman güvenin de adresi MHP, hizmetinde adı MHP" şeklinde konuştu.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, iyi bir çalışma ile MHP'nin seçimlerinde zaferle çıkacağını söyledi. Şimşek, "Bugün bu yemekle beraber,1 Kasım Seçimleriyle ilgili seçim startını da vermiş bulunmaktayız. Ben buradaki arkadaşlarımın birçoğuyla yıllardır omuz omuza siyaset yapıyorum. Sizlerle siyaset yapmaktan hep onur ver gurur duydum bugüne kadar kucaklaşamayacağım elini sıkamayacağım Tarsus'ta da, Mersin'de de ne bir dava arkadaşım ne bir hemşerim var. Allah'a şükür bütün arkadaşlarımızla bugüne kadar hep iyi ilişkiler içerisinde olduk. Bundan sonra da inşallah el birliğiyle çalışacağız" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus MHP'nin güneyde bayraktarlığını yapmış önemli kent olduğunu dile getirdi.Başkan Kocamaz, "Tarsus sadece Mersin için değil tüm Çukurova için, Türkiye için çok büyük önem arz eden bir yerleşim birimi. Tarsus MHP'nin güneyde bayraktarlığını yapmış, MHP'yi bu bölgede doruğa tırmandırmış, burada oluşan sinerji ile MHP'nin bölgede etkili duruma gelmesine yol açmış bir kenttir. Biz Tarsuslular olarak, Mersinliler olarak üzerimize düşeni yaptığımızda Mersin'de görevimizi yapmış sonuca ulaşmış oluruz. Aynı şekilde diğer illerimizde de bu mücadele verildiğinde bütün iller tertemiz olur, bütün iller birleştiği zaman da Türkiye'miz, vatanımız tertemiz olur. Allah hepimize kolaylıklar versin, çıktığımız bu vatan millet davasında bizleri muzaffer kılsın" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından teşkilat başkanları sıcak bir atmosferde çay içip sohbet ettiler. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Burhanettin Kocamaz Tarsus Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (1)

sami:

yemekte acaba ekmeledinde varmiydi bildigim en son avrupada selahatin demirtaşla tokalaşirken görüntülendide bilginize

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title