Haberler

MHP'den Başkan Mehmet Keleş'e Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Düzce İl ve İlçe yönetimi, MHP Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri 30 Mart seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Mehmet Keleş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP Düzce İl ve İlçe yönetimi, MHP Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri 30 Mart seçimlerinde AK Parti'den Belediye Başkanı seçilen Mehmet Keleş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

MHP'den Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e hayırlı olsun ziyareti yapıldı. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Keleş, ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek birlik beraberlik mesajı verdi. Düzce'nin ihtiyaçlarının çok fazla olduğunu fakat borçlu bir belediye olduğunu belirte Başkan Mehmet Keleş, "Borçsuz belediye bulmak mümkün değil. Düzce Belediyesi de borçlu bir belediye son dönemde maalesef biraz daha arttırılmış. Bunları karşılayabilmek kıt imkanlarla gerçekten zor. Hiç yılmadan, yorulmadan geç vakitlere kadar çalışıyoruz. Belediyeyi kazanmak belki kolay ama devir almak daha zor. İnşallah birlik beraberlik içinde başkanımızın da (MHP Başkan adayı olan Ömer Küçük) değerli katkılarını her zaman bekliyoruz. Her zaman kapımız açıktır ziyaretiniz içinde teşekkür ediyoruz" dedi

MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, ise "Başkanı kutluyorum. Düzce'nin ihtiyacı olan bir konuşmayı yaptınız. Pırlanta gibi meclis üyesi arkadaşlarımızla iktidarla bütünleşebilmenin yollarını aradık. Geçen dönem yaşamadığımız bizim meclis üyesi arkadaşlarımızın maalesef yönetimlerde aktif olamayışı düşüncelerinin çok dikkate alınamayışı idi. Ama sizin konuşmalarınız tüm arkadaşlarımızın, ekibimizin söylemlerini dikkate alacağınız açısından içimize su serpti. Düzce'nin buna ihtiyacı var. Birlik beraberlik yaşatılırsa Düzce'de çok şeyler yapılabileceğine inanıyorum. Arkadaşlarımız projelerimizin kaynaklarına kadar her şeyini bilen arkadaşlarımız. O projeler sizin projelerinizle bütünleşirse Düzce bir cazibe merkezi olacak. İnsanımız rahat yaşayacaktır. İnşallah o yolları açarsanız bilin ki kaynakları ile beraber tüm projeler Düzce'nin emrindedir. Konuşmanız bir Düzceli olarak içime su serpti teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Mehmet Keleş iyi niyet dilekleri için teşekkür ederek "MHP'den meclise katılmış Ercan Katırcı 'Siyaset gömleklerimizi çıkaralım ayırım olmasın' dedi. İnşallah olmayacak" dedi.

MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz ise "Güzel bir seçim yaşadık. Saygı sevgi çerçevesinde nasip böyleymiş. Düzce kamuoyu sizleri belediye başkanı olarak görmek istedi. Bizde siyasi parti olarak Düzce'nin belediye başkanı olarak gösterdiği adaya saygı duymak durumundayız. Şunu isterim, daha önce bunları yaşayamadık ama özellikle sizin partinizin felsefesi bu açıdan oluyor. Bizden olanlar, bizden olmayanlar. Bu dönem lütfen çok rica ediyorum. İlk meclis toplantınızda bunu görmek isterdim ama maalesef aynı düşüncenin devam ettiğini görüyorum. Meclis toplantısında isterdim ki buraya 33 bin kişiyi temsil eden 10 meclis üyesi var. Burada başkan vekilliğinde bunlara da yer verelim bizim şeffaf olduğumuzu da gösterelim belediyeyi de beraber yönetmek adına tüm iyi niyetimizi ortaya koyacağız diye göstermenizi beklerdik bunu göremedik. Bu siyasi bir bakış açısı. Daha önceki mecliste 11 arkadaşımız görev almıştı. Bu bizi üzdü yapıcı olmasını beklerdik. Bundan dolayı biraz kırgınım. Bizim tek amacımız Düzce değer kazansın, güzellikler kazansın. Biz elimizdeki projelerimizi sizlerle paylaşmak isteriz. Grup başkanınızla kendiniz. Düzce'ye güzellik katması için sizin sahiplenmenizi de isteriz. Bu proje bizim biz verdik diye kaygımız yok. Bizim amacımız Düzce'nin gelişmesi. Böyle güzellikler olursa seviniriz" dedi.

İl Başkanı Danışmaz'a cevap veren Başkan Mehmet Keleş, "Meclis seçimle ilgili özgürdür. Darıldığınız kişi eğer Mehmet Keleş ise alışkanlıklarınızı değiştirin. Meclis Başkanı olarak Keleş hiçbir şekilde meclisin özür iradesine kabul etmez. Söylediğiniz kurullara görevlendirilen kişileri belediye meclisi seçmiştir. Mehmet Keleş seçmemiştir. Bunun altını çizeyim. İkincisi Meclis Başkan vekilliği ve encümen üyeliği konusunda MHP'li arkadaşlarımız görev almamıştır. Diğer tüm seçimle yapılan gizli oylama ile yapılan seçimlerde AK Partili üyeler, MHP'li üyelerinde içlerinde olması için fedakarlıkta bulunmuştur. MHP'li arkadaşlar önersin diye. Orada sadece resmi olarak bazı hesaplamalarda görev alırlardı başkalarında alamazdı. Biz asla meclis içinde MHP'li yada AM Partili olarak düşünmeyeceğiz. Birinci başkan vekilinin AK Parti'den 2. Vekilinin de MHP'den seçilmesini isterdim ama bunu çok önemsemiyorum çünkü mecliste herkes yetkilidir sorumludur. Önerilere katkılara açığız. Bu anlamda aklınıza geçmiş dönem gelmesin birbirine benzetmeyin Belediye meclisinde tam bir beraberlik tam bir kardeşlik çalışma bütünlüğü oluşacak. Bize güvenin" şeklinde konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Keleş Yakup Keleş Ak Parti Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title