Haberler

MHP Çorum Teşkilatı Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çorum Teşkilatları, Basın Bayramı ve Basında Sansürün Kaldırılışının 107. yıldönümü nedeniyle gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Çorum Teşkilatları, Basın Bayramı ve Basında Sansürün Kaldırılışının 107. yıldönümü nedeniyle gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya MHP Çorum İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Merkez ilçe Başkanı Sinan Özcan, MHP Kadın Kolları Başkanı Ülkü Kır, parti yöneticileri ve gazeteciler katıldı.

Son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit olan güvenlik görevlerine aileleri ve Türk milletine başsağlığı dileyerek konuşmasına başlayan Çetin, devletten artık terör karşısındaki acziyeti bir kenara bırakarak etkin bir mücadele ile bu işin kökten çözmesini beklediklerini söyledi.

24 temmuz 1908 tarihine kadar uygulanan sansür uygulamasının bu tarihte kaldırılması ile birlikte Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından kutlanmaya başlanan Basın Bayramı'nın bu yıl 107. yıl dönümünün kutlandığını hatırlatan Çetin, "Basın kurumu yazılı ve görsel kanalları ile birlikte demokratik yaşantımızın en temel ve vazgeçilmez unsurlarından birisini teşkil etmektedir.Temel hak ve özgürlüklere saygılı, kişilerin şahsi hayatlarına müdahale etmeyen, tarafsız, bağımsız ve her türlü baskıdan uzak bir basının demokratik yaşantımızı güçlendireceği, ülkemizde demokrasi kültürünü çok daha sağlam bir konuma getireceği şüphe götürmez bir gerçektir.

Her ne kadar ülkemizde basınımız çok çeşitli tehditler ve baskılar altında bulunsa da bu baskılara boyun eğemeyecek, basın mesleğinin onurunu ve şerefini taşıyacak yüreklilikte basın kurumlarımızın ve çalışanlarımızın olması bizlerin bu konuda geleceğe daha ümitle bakmamızı sağlamaktadır.Basın bayramı münasebeti ile evvele görevlerini icra ederken şehit düşen bütün basın mensuplarımızı rahmet ve şükran ile anıyorum.Bundan sonraki basın bayramlarını basınımızın tamamen baskıdan uzak bir ortamda kutlamayı temenni ediyor; öncelikle şehrimizde bu görevi icra eden, gece gündüz demeden bizleri hemşerilerimize ulaştırmak için çalışan yerel basınımızın çok kıymetli temsilcilerini ve diğer bütün basın mensuplarımızın bayramını kutluyorum" dedi.

7 Haziran Genel seçimleri ile ilgili de değerlendirmede bulunan Çetin, seçimlerde Çorum'da çok az bir farkla milletvekili çıkaramadıklarını hatırlattı. Çetin, 2011 genel seçimlerine göre oylarını yüzde 60 oranında artırmalarına rağmen bunu başarı olarak kabul etmediklerini ve çok daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Konuşmasında CHP'yi de sert bir dille eleştiren Çetin, "Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi olduğunu, ulusalcı olduğunu iddia edenlerin siyasi teröristlerle bir araya gelip koalisyon kurduktan sonra Anadolu insanının, şehit analarının yüzüne nasıl bakacaklarını merak ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Seçim süresince devletin imkanlarının iktidar partisi için seferber edildiğini savunan Çetin, "İktidar partisi köylerimizi İl Özel İdaresini önümüzdeki 4 yıl borçlandırmak pahasına köylerimizi parke taşına boğmuştur. MHP olarak vatandaşımıza bu şekilde hizmete vesile olduğumuz için mutluyuz. Muhalefette de olsa vatandaşa nasıl hizmet edileceğini ve ettirileceğini de böylece kamuoyumuza gösterdiğimize inanıyoruz" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Çetin, "Milletimiz 7 haziran seçimleri ile AK Parti'nin 13 yıllık tek başına iktidarına dur demiştir. Koalisyona bakış açımız 7 hazirandan bu yana aynıdır. AK Parti ile koalisyon kurulabilmesi için 3 şartımız bulunmaktadır. Birincisi Cumhurbaşkanın anayasal sınırları içerisine çekilmesidir. İkincisi 17-25 aralık süreci ile ortaya çıkan yolsuzların sorumlularının adalet önüne çıkmasıdır. ve birileri çözüm süreci adını verse de bize göre biz çözülme-ihanet süreci olan sürecin sona erdirilmesidir. Bu şartlara bakıldığı zaman her birinin MHP olarak her zaman tekrar ettiğimiz hususlar olduğu görülecektir. Terör örgütü, asker ve polisimizin karakolların kapatılmasından istifade ederek palazlanmış ve tekrar saldırılarına başlamıştır. Terör örgütün siyasal temsilcileri mecliste parti olarak temsil edilir hale gelmiştir. AK Parti ne yazık ki kendisi girdiği gibi ülkemizi de yılanla aynı çuvala sokmaya çalışmaktadır. Devletin güvenlik güçleri, savcısı, hakimi dahi PKK'nın kimlik kontrolüne girer hale gelmiştir. Diğer matematiksel koalisyon ihtimalinde ise her ne kadar birileri yüzde 60'lık bir bloktan bahsetse de MHP elinde şehitlerimizin kanı bulunan bir terör örgütünün siyasi uzantıları ile aynı blok içinde adının anılmasına dahi tahammülü bulunmamaktadır. Bütün milletimize taahhüdümüz şudur ki MHP ülkemizin ve milletimizin bekası için her türlü fedakarlığı yapacak ve en doğru kararı verecektir" şeklinde konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Bekir Çetin Ak Parti Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title