Haberler

MHP Bolvadin İlçe Teşkilatında Devir Teslim

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin İlçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Parti binasında gerçekleştirilen programa, MHP il

Başkanı Raşit Demirel, İl Kadın Kolları Başkanı Emel Uşaklı, MHP Bolvadin İlçe Başkanlığına atanan Kadir Kalay, eski MHP İlçe Başkanı Süleyman Toker ve partililer katıldı. Sık sık birlik ve beraberlik mesajı verilen törende konuşan Toker, görevden alma gibi bir üslubu kabul etmediğini belirterek, "Biz ülkücülüğümüze devam edeceğiz, bu bir bayrak yarışıdır" dedi.

Törende konuşan Başkan Demirel ise kente genelinde önümüzdeki dönemde partilerine 10 bin üye kaydetmeyi hedeflediklerini ifade ederek, "İlk aşamada Afyonda ilk hedefimiz 10 bin üye kaydetmektir, ben yeni atanan bütün arkadaşlara söylüyorum. Bunu da burada ilk defa söylüyorum Bolvadin 400 üyeyi geçmiştir. Biz şahısların değil davanın adamıyız" diye konuştu.

Program sonunda eski Başkan Toker, Başkan Kalay'a Türk Bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim takdim etti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Raşit Demirel Bolvadin Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title