Haberler

MHP Battalgazi İlçe Teşkilatı, Sevgi Evlerini Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Yönetim Kurulu, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Başkan Yardımcıları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Kadın Kolları Teşkilatı Başkanı Hasibe Varol, Sevgi Evlerini ziyaret ederek burada kalan 06-12 yaş aralığındaki çocukların yaşadıkları alanlar ve verilen hizmetler hakkında Yetkililerden bilgi aldılar.

Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Timurtaş, MHP İlçe Yönetimini makamında ağırlayarak verilen hizmetler hakkında detaylı bilgiler verdi.

Çocuklarımızın geleceği bizim için önemli diyerek burada söze başlayan Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, "Burada gerçekten çok değerli bir hizmet verilmektedir. Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve bizim çok büyük parçamızdır, sizlerde görevinizi büyük bir itina ve özenle yapıyorsunuz çocuklarımızın emin ellerde olduğunu görmek bizi mutlu etti " diye konuştu.

Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Timurtaş ise, Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ile Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, "Burada kalan çocuklarımızın profilleri değişti, daha çok ihmal, istismar, suça sürüklenen ve ailelere dağılmış çocuklar yoğunlukta, burada ikamet eden her çocuğu kendi evladımızı gibi görüyoruz onlarla yakından ilgileniyoruz. Devletimizin verdiği imkanlar çerçevesinde eğitimleri başta olmak üzere tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz " dedi.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çocukların kaldığı odalar ve sosyal alanları gezerken, yanlarında getirdikleri hediyeleri çocuklara takdim ettiler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Gökhan Şahin Battalgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title