Haberler

MHP Bandırma Kadın Kolları'nda Görev Değişikliği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir’in Bandırma İlçe Teşkilatı Kadın Kolları’nda devir teslim töreni yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir'in Bandırma İlçe Teşkilatı Kadın Kolları'nda devir teslim töreni yapıldı.

Parti binasında yapılan törende, eski kadın kolları başkanı Zila Gürel, görevini yeni başkan Gülgün Duman'a devretti. Eski ve yeni kadın kolları yönetiminin de katıldığı törende, parti içi birlik ve beraberlik görüntüleri sergilendi. Eski Başkan Zila Gürel, Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağını Gügün Duman'a öperek teslim etti ve, "Görevde olduğumuz sürece MHP'ye yakışan şekilde görev yaptık. Yeni yönetiminde bizden aldıkları bayrağı daha da yukarılara taşıyacağından şüphemiz yok. Hepimiz MHP'yi iktidara taşımak için tüm varlığımızla çalışacağız" dedi. Emanetleri öperek Zila Gürel'den alan yeni başkan Gülsüm Duman da, "Bana layık görülen bu görevi, önce devlet ve milletim, sonra partim ilkeleri doğrultusunda yerine getirmeye çalışacağım. Ne mutlu Türküm diyene" diye konuştu.

MHP Bandırma İlçe Teşkilatı Kadın Kolları'nın yeni yönetimi şu isimlerden oluştu; Başkan: Gülgün Duman, Başkan Yardımcısı: Bahar Güzel Sekreter: Seçil Makinacı Muhasip: Nezihe Ayaz, Üyeler: Öznur Tuksal, Gülfem Özkan, Sabahat Ünsal, Çiğdem Çakır, Zeynep Vural, Seval İnci, Güzide Eren, Çiğdem Kılıç. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Bandırma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title