Haberler

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya'dan Atatürk'ü Anma Mesajı

Güncelleme:

MHP Ankara İl Başkanı Çetinkaya, "Kutlu bir Türk milliyetçisi olan ve mücadelesiyle mazlumlara öncü ve önder olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü asla unutmayacağız." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Türkiye'nin en kutsal değerlerinin sahipsiz olmadığını belirterek "Kutlu bir Türk milliyetçisi olan ve mücadelesiyle mazlumlara öncü ve önder olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü asla unutmayacağız, unutturmayacağız" dedi.

MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 77. ölüm yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, "Tüm devlet ve milletlerin saygı ve sevgisine mazhar olan Ulu Önderimiz Atatürk, mazlumlara da öncü ve önderlik etmiştir. O, insanlık tarihinin en kanlı savaşlarından Türk milletini yeniden aydınlığa kavuşturan bir büyük kahramandır. Unutulmamalıdır ki Atatürk, Türk olarak yaradılışını olağanüstülük olarak gören bir büyük Türk milliyetçisidir. Bağımsızlık yolunda ölümü hiçe sayan o büyük insan, gerçek bir ülkü devidir. Umudunu ve güvenini kaybeden bir milleti bir büyük badireden muasır medeniyetler seviyesine yükseltmeyi bilen Mustafa Kemal Atatürk, sakat zihniyetler ne derse desin, ne yaparsa yapsın sonsuza kadar unutulmayacak ve unutturulmayacaktır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikal edişinin 77. yıl dönümünde minnet ve rahmetle yad ediyor; açtığı yolda ve gösterdiği hedefe durmaksızın yürüyeceğimize ant içiyoruz" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Kemal Atatürk Fatih Çetinkaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title