Haberler

Mgs 5 Temalı Ps4 Kutu Açılışı

Bildiğiniz gibi bir hafta sonra hepimiz Metal Gear Solid V: The Phantom Pain dünyasında kendimizi kaybetmiş olacağız. Her geçen gün oyuncuların heyecanı biraz daha artarken, yakın zamanda PS4 almayı düşünen ya da serinin büyük hayranı olup da bir PS4 daha almayı düşünenlere ilaç gibi bir haberimiz var. Bundan bir kaç ay evvel Sony, MGS V: The Phantom Pain temalı PS4'lerin yapımla birlikte piyasaya sürüleceğini açıklamıştı.

waBJDFIOiiyWnXT-800x450-noPad

Bildiğiniz gibi bir hafta sonra hepimiz Metal Gear Solid V: The Phantom Pain dünyasında kendimizi kaybetmiş olacağız. Her geçen gün oyuncuların heyecanı biraz daha artarken, yakın zamanda PS4 almayı düşünen ya da serinin büyük hayranı olup da bir PS4 daha almayı düşünenlere ilaç gibi bir haberimiz var.

Bundan bir kaç ay evvel Sony, MGS V: The Phantom Pain temalı PS4'lerin yapımla birlikte piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Ardından paylaşılan görseller oldukça iştah kabartacak türdendi. Konsolun sahip olduğu bordo ve altın rengi palet gerçekten bir harika görünüyordu. Bugün ise "PlayStation Access" isimli YouTube kanalı, MGS V: The Phantom Pain temasına sahip bu etkileyici konsolun açılış videosunu gerçekleştirdi. İlgili videoyu aşağıdan okuyabilirsiniz.

MGS V: The Phantom Pain Temalı PS4 Kutu Açılışı

MGS V: The Phantom Pain'in çıkış tarihi, PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için 1 Eylül olarak belirlendi. Yapımın temasına sahip ve sınırlı sayıda üretilen PS4'ün de aynı tarihte piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Sony Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title