Haberler

Mezitli Sanat Evine Ek Bina

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, sanat evine ek bir bina daha kazandırıyor.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, sanat evine ek bir bina daha kazandırıyor. Belediye ekipleri, atıl durumdaki ahşap bir binayı sanat evi ek binası yapmak için çalışmalara başladı.

Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre,, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi Menderes Mahallesi'ndeki atıl durumdaki ahşap bir bina sanat evinin yeni ek binası olacak. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sanat evindeki çalışmalarını önümüzdeki eğitim dönemine yetiştirecek. Yapılan sanat evi bahçesiyle birlikte 160 metrekarelik bir alanda ve kursiyerlerin ihtiyaçlarına cevap verecek donanıma sahip olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, Mezitli'nin nüfusu göz önüne alındığında sanat evlerine yenisinin eklenmesi gerektiğini belirterek, "Kursiyerlerimizin hem aile ekonomisine sağlayacakları katkı hem de hobilerini geliştirmeleri için sanat evlerimiz önemli. Bu nedenle bir yenisini daha Mezitli'ye kazandırıyoruz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Mezitli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title