Haberler

Mezitli'de Yüzme Kursunun İlk Etabı Sona Erdi

Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu’nda 7-14 yaş arası yüzme eğitimi alan kursiyerler üç haftalık eğitim sonunda sertifikalarını aldı.

Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu'nda 7-14 yaş arası yüzme eğitimi alan kursiyerler üç haftalık eğitim sonunda sertifikalarını aldı.

Yaz tatilinin tadını Mezitli Belediyesi Eğitim Havuzu'nda yüzerek geçiren öğrenciler, tecrübeli yüzme antrenörleri tarafından özenle eğitilerek, geleceğe güvenle adım atmaya hazırlanıyor. Eğitim havuzunda yüzme bilmeyen öğrenciler, üç hafta süren kurs boyunca yüzme eğitimi alarak, temel seviyede yüzmeyi öğrendi. Kursun birinci etabını tamamlayan kursiyerlere, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Başkan Yardımcısı Ertan Güner ve meclis üyeleri tarafından Atatürk Mahallesi'nde bulunan eğitim havuzunda katılım belgesi verildi.

"SPOR VE SANAT TOPLUMUMUZ HARCI VE TEMELİDİR"

Spora, sporcuya ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sertifika töreni öncesi yaptığı konuşmada, kursların devam edeceğini bildirdi. Mezitli Kart sahiplerine kurs ücretinde indirim sağlandığını hatırlatan Tarhan, "Her fırsatta dile getiriyorum. Çocuklarımızın gelişiminde sporun ve sanatın büyük bir önemi var. Bu tarz faaliyetler bizim toplumumuzun harcı ve temelidir. Bunlar toplumu birleştiren ve kaynaştıran unsurlardır. Spor ve sanattan, hiçbir zaman belediye olarak vazgeçmeyeceğiz" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Mezitli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title