Haberler

Mezitli'de 'Tüketici Masası' Oluşturuyor

Mersin’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ile Mersin Ticaret İl Müdürlüğü, ilçede yaşayan vatandaşların sorunlarını çözebilmek için ’Tüketici Masası’ projesini hayata geçiriyor.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi ile Mersin Ticaret İl Müdürlüğü, ilçede yaşayan vatandaşların sorunlarını çözebilmek için 'Tüketici Masası' projesini hayata geçiriyor. Bankalarda ve elden satışlarda mağdur olan vatandaşların sorunları, Mezitli Belediyesi aracılığıyla Ticaret İl Müdürlüğü denetiminde kurulacak 'Tüketici Masası' tarafından çözülecek.

Mezitli Belediyesi'nin desteklediği proje sayesinde tüketicilere, haklarını nasıl arayacaklarına dair detaylı bilgiler verilecek, gerekli başvuru için yapılacak işlemler ve evrak doldurmalarında yardımcı olunacak.

Mersin Ticaret İl Müdürü Hacı Akif Yıldız ve Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Kasım Yetiş Coşkunfırat, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı ziyaret ederek, Tüketici Masası projesinin kapsamıyla ilgili bilgi verdiler. Başkan Tarhan, projenin Mezitli'de büyük bir eksikliği gidereceğinin altını çizerek, hemen uygulamaya geçilmesi yönünde olumlu görüş bildirdi.

Rutin belediyecilik hizmetleri dışında halkın her ihtiyaç duyduğu anda yanında olmayı hedeflediklerini ifade eden Tarhan, "Mezitli Belediyesi, sosyal belediyecilik ilkelerini en iyi uygulayan belediyelerden biridir. İlçemizde yaşayan tüketicilerin yaşadıkları sorunları en çabuk biçimde çözebilmeleri için rehber niteliğinde olacak tüketici masamızı belediyemiz bünyesinde en yakın zamanda oluşturacağız" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Tarhan Mezitli Mersin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title