Haberler

Mezitli Belediyesi Okulları Bakıma Aldı

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçedeki ihtiyacı olan okulların dış cephelerinin ve dersliklerinin boya badana işlemlerini yapmaya başladı.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi, ilçedeki ihtiyacı olan okulların dış cephelerinin ve dersliklerinin boya badana işlemlerini yapmaya başladı.

Mezitli Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklama göre, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı iki ekiple yürütülen boya ve badana çalışmaları Pakize Kokulu Lisesi ve Atatürk İlköğretim Okulu ile başladı. Bu iki okulda çalışmalarını tamamlayan ekipler, şu anda Vali Şenol Engin İlköğretim Okulu ile Kuyuluk İlköğretim Okulu'nun duvarlarının boya ve badana çalışmalarını yapıyor. Okullarda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında sınıflar ve idari bölümler boyanarak öğrencilerin ve öğretmenlerin iyi bir ortamda eğitim görmeleri sağlanıyor. Çalışmalar okullar açılmadan tamamlanacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım, okulların eksiklerini gidermek amacıyla okul idarecileriyle görüşerek, belediyenin imkanları ölçüsünde destekte bulunduklarını ifade ederek, "Eğitime ve eğitim kurumlarına destek anlayışı kapsamında gerçekleştirilmekte olan okul binalarının boyanması çalışmalarını, imkanlarımız ölçüsünde her yıl düzenli olarak yapıyoruz. İhtiyacı olan okulları bakım ve onarımdan geçiriyoruz. Belediye olarak okul idarecileriyle sürekli görüş alışverişi içerisindeyiz. Amacımız, öğrencilerimizin daha sağlıklı ortamlarda eğitim almalarıdır" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Şenol Engin Mezitli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title