Haberler

Mezarlığa Terk Edilmiş 3 Günlük Bebek, Donmak Üzereyken Bulundu

Güncelleme:

Nevşehir'de mezarlıkta kabir ziyaretine giden vatandaşlar, 3 günlük bebeği donmak üzereyken buldu.

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde mezarlık girişindeki çöp konteyneri yanına bırakılmış 3 günlük erkek bebek donmak üzereyken bulundu.

VATANDAŞLAR FARKETTİ

Gülşehir ilçesinin Tuzköy Mahallesi'nde mezarlıkta kabir ziyaretine giden vatandaşlar burada mezarlık girişindeki çöp konteyneri yanında bir bebek olduğunu fark ederek durumu İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. Jandarma ekipleri tarafından çağrılan 112 ekiplerince Nevşehir Devlet Hastanesi'ne getirilen bebeğin Acil Servis'te yapılan muayenesinde 3 günlük olduğu belirlendi. Donmak üzereyken bulunan bebek Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesinde müşahede altına alınırken, hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

AİLESİ ARANIYOR

Bu arada Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından mezarlığa bırakılan bebeğin ailesinin bulunması için başlatılan çalışmalar sürüyor.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gülşehir Nevşehir Tuzköy Bebek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500

Yorumlar (39)

Erol Mehmet YILDIZ:

Bu çocuğu bırakan kadını bulup çırılçıplak soyacaksın, gece 12:00''den sabah 09:00''a kadar dışarıda buz gibi soğuk havada bekleteceksin. Bekletirken de her yarım saatte bir buz gibi suyla yıkayacaksın. . Ölene kadar bu işleme devam edeceksin.

44
2
yanıtYanıtla
ahumobilWeb@haberler.com:

Allahim sizi cehennem atesinde kavursun insallah

29
0
yanıtYanıtla
nevin:

Allah belanızı versin ne diyim . Bu tür yavruları alıp devlet kurumuna verip ziyan edene kadar çocuk hasretiyle yanan ailelere verseler yine denetlesinler ama anne sıcaklığıyla büyüseler olmazmı devlet bu konuya el atmalı çocukları ziyan etmesinler

24
0
yanıtYanıtla
liliMobil-ANDROID:

vicdansız köpekler.hic olmazsa bi cami avlusuna yada esirgeme kurumuna bırak katil..

23
0
yanıtYanıtla
xxx:

Allah''ım isteyene nasip et. . . köpek gibi üreyenlere nasip etme ya Rabbim. . .

22
0
yanıtYanıtla
AKKARTALMobil-ANDROID:

BUNLAR İNSAN OLAMAZ....

21
0
yanıtYanıtla
antalyaMobil-ANDROID:

bu nedir ya.2 dakikalık zevkinizin bir cana mal olması.ulan hiç durumumuz yokken kazara çocuğumuz oluyorda aldırmıyoruz bile. doğan canlıya nasıl kıyılır.

21
0
yanıtYanıtla
yüce onos Mobil-ANDROID:

idam gelmeli asma değil kesme olmalı

20
0
yanıtYanıtla
GURBETCI:

Ya istemiyorsaniz devlete verin sizi oyle tutuklamazlar ekonominizmi yok yoksa aileden tehtit mi edilmekten korkuyorsunuz psikolojik problemlerinizmi var polise verin evinize gidin cocuklari gorulmeyecek yere olume terketmek hem gunahtir hem suctur hem bebek ya onu isitmak varken donmaya terketmek bu ne merhamet kardesim bir vatandasa sorun kucagina alir ve gidin bu suc deyildir ama bunlar omur boyu hapis alsinlar her gun turkiyede bu haberleri okuyorum ya turkiye niye boyle

17
0
yanıtYanıtla
meleğim Mobil-ANDROID:

Nasıl bir anne yüreği ya bişey diyemiyorum şartlar ne olursa olsun o bebeğin suçu ne kimi evlat Hasretinle yanar kimde ölüme terk eder

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title