Haberler

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 'Kaset' Yorumu

AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu, MHP'nin üst düzey yöneticilerine ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili, "Bugün artık gizlilik diye bir şey yok. Teknolojinin de bir bedeli var" dedi

Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Başkanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, internette yer alan ve MHP'nin üst düzey yöneticilerine ait olduğu iddia edilen görüntülerle ilgili, "Bugün artık gizlilik diye bir şey yok. Teknolojinin de bir bedeli var" dedi.

Memleketi Alanya'da bulunan Mevlüt Çavuşoğlu, ilk olarak partisinin seçim bürosunu ziyaret etti. Çavuşoğlu'nu burada Alanya Belediye Başkanı AK Parti'li Hasan Sipahioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Güney, belde belediye başkanları ve partililer karşıladı.

Partili kadınlarla bir süre sohbet eden Mevlüt Çavuşoğlu, daha sonra gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. MHP'deki kaset iddialarına değinen Çavuşoğlu, "Her şeyden önce bu kasetler nasıl çıktı, nasıl sızdırıldı, onu bilemiyoruz. Ama şu bir gerçek ki bugün artık gizlilik diye bir şey yok. Teknolojinin de bir bedeli var" diye konuştu. İnsanların özel hayatıyla ilgili konulara girmesinin doğru olmayacağını belirten Çavuşoğlu, şöyle devam etti:

"Bunun nasıl sızdırıldığını bilmiyorum. Ama ortada da bir gerçek var. Son derece çirkin sözler sarf ediliyor. Özellikle milliyetçi muhafazakar geçinen ve biz bunlara 'karton milliyetçisi' diyoruz, bu insanların, inanan kardeşlerimizle ilgili sarf ettiği çirkin sözler var. Özellikle sağcı geçinip de sağ kesimdeki seçmene hakaret eden insanları kınıyoruz. MHP'ye gönül veren kardeşlerimizle bizim hiçbir problemimiz yok. Gerçek ülkücülerle de hiçbir problemimiz yok. Ama milliyetçi geçinen kesimi ve yöneticileri herkes görüyor. O partileri kimlerin yönettiğini ve ülkeyi nerelere götürdüklerini ve şu anda da hangi anlayış içerisinde olduklarını görüyorsunuz. "

KILIÇDAROĞLU'NA ELEŞTİRİ

Son yıllarda MHP ve CHP arasında söylem farkı olmadığını da savunan Çavuşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Çavuşoğlu şöyle konuştu:

"CHP'lilerin bile cesaret edemediği, inancımızla ilgili hakaretleri, artık bu arkadaşlarımızdan görüyoruz. Bunu görmekten de büyük utanç duyuyoruz. Diğer taraftan bir kaset olayı ile işbaşına gelen ana muhalefet partisi genel başkanının da, artık son zamanlarda iyice çirkinleştiğini ve çirkefleştiğini görüyoruz. Onun yalanına dolanına alışmıştık, ama şimdi küfür de etmeye başladı. Bu da düştükleri acizliğin göstergesidir. Sonra çıkıp 'Ben onu öyle demek istemedim' diye halkın gözünün içine baka baka aldatmaya çalışıyorlar. Bunların gerçek yüzü bu. "

"DÜNYA KANAL İSTANBUL'U KONUŞUYOR"

Çavuşoğlu, kamuoyunda 'Çılgın proje' olarak anılan 'Kanal İstanbul'un gerçekleşebilecek bir proje olduğunu ifade etti. Çavuşoğlu, "Bunun adı 'Çılgın proje', ama hedeflerimizin ve ufkumuzun ne kadar büyük olduğunun göstergesidir. Artık projelerle sadece Türkiye'ye değil, dünyaya damga vuruyoruz. Şu anda dünyada en çok ve birinci derecede konuşulan konu, Kanal İstanbul projesidir" dedi.

Çavuşoğlu, buradaki açıklamalarının ardından seçim bürosu önünde partili kadınlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Çavuşoğlu'nun Alanya programı, çarşı esnafı ziyaretiyle devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Normalleşme süreci kısa sürdü! Bahçeli'den CHP lideri Özel'e zehir zemberek sözler

Normalleşme süreci kısa sürdü! Bahçeli'den CHP lideri Özel'e zehir zemberek sözler

Mehmet Şimşek: Çok uluslu şirketlere asgari kurumlar vergisi düzenlemesi kaçınılmaz

Mehmet Şimşek: Çok uluslu şirketlere asgari kurumlar vergisi düzenlemesi kaçınılmaz

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

TMSF, FETÖ firarisi Akın İpek'in tarihi yalısını 750 milyon liraya satışa çıkardı

TMSF, FETÖ firarisi Akın İpek'in tarihi yalısını 750 milyon liraya satışa çıkardı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title