Haberler

    Metal Kasalı Galaxy A3 ve Galaxy A5 Duyuruldu

    Samsung'un merakla beklenen metal kasalı yeni akıllı telefonları nihayet resmiyete kavuştu.

    Furkan Yaldız - -

    Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung'un uzun zamandır sızıntılar ile gündeme gelen yeni nesil akıllı telefonları Galaxy A3 ve Galaxy A5 nihayet resmiyete kavuştu. Samsung birden fazla renk seçeneği ile gelen giriş ve orta seviye menzilli yeni akıllı telefonlarını duyurdu. Galaxy A3 ve Galaxy A5 beklendiği gibi metal kasa ile birlikte geliyor.


    Metal kasalı Galaxy A3 ve Galaxy A5'in öncelikle genç kesimi hedef aldığı görülüyor. Resmiyete kavuşan Galaxy A5, gücünü 1.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden alıyor. Aynı zamanda 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanına sahip olan telefonda, 5 inçlik HD Super AMOLED ekran, 13MP ana kamera ve 5MP ön kamera yer alıyor. Tam olarak 139.3 x 69.7 x 6.7mm boyutunda ve 123 gram ağırlığında olan cihazda, 2.300mAh değerinde batarya bulunuyor.


    Galaxy A3 ise 4.5 inç büyüklüğünde ve 960x540 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip. Gücünü 1.2GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden alan telefonda, 8MP ana kamera, 5MP ön kamera, 1GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunuyor. Son olarak cihazda 1900mAh değerinde batarya mevcut.


    TouchWiz kullanıcı arayüzü ve Android 4.4 KitKat ile gelen cihazların Kasım ayında seçkin pazarlarda satışa çıkması bekleniyor. Galaxy A3 ve Galaxy A7'nin fiyatları ise henüz açıklanmadı.




    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Güney Kore Samsung Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title