Haberler

Mesir Semazenlerinden Muhteşem Sema Töreni

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet İnce ile Mesir Semazenler Derneği sahne aldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Şehzadeler Belediyesi Ramazan Gecelerinde Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet İnce ile Mesir Semazenler Derneği sahne aldı. İnce'nin seslendirdiği eserlerle birlikte sunulan sema töreni izleyenleri büyüledi.

Manisalılar her akşam olduğu gibi, önceki akşam yine Şehzadeler Belediyesi Ramazan Geceleri'nde bir araya geldi. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Ramazan programında Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet İnce ile Mesir Semazenler Derneği sahne aldı. İnce, birbirinden güzel ilahileri Manisalılar için seslendirdi. Mesir Semazenler Derneği ise, ilahiler eşliğinde sergiledikleri sema töreni ile 7'den 70'e herkesi büyüledi. Vatandaşlar bu güzel anı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf ve görüntü çekti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ahmet İnce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title