Haberler

Merzifon Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışmaları

Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 eğitim öğretim yılının 2. yarısında verimli bir dönem geçirmek için çalışma başlattı.

Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 eğitim öğretim yılının 2. yarısında verimli bir dönem geçirmek için çalışma başlattı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, yaptığı açıklamada, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerin ve öğrencilerin daha verimli eğitim öğretim dönemi geçirmeleri için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Velilere seslenen Yozgat; "Sayın veliler, 2. yarıyılda çocuklarınızın aldıkları karneleri gördünüz. Unutmayın ki başarı bir takım çalışmasıdır. Bu nedenle çocuklarınızın başarılı ya da başarısız olmasında siz velilerin de rolü ve sorumluluğu büyüktür.

2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde yanlış ve doğruları değerlendirip çocuklarınızın başarılarının daha iyi seviyelere ulaşması için onları cesaretlendirin, ödüllendirin ve onlara güvendiğinizi ve başarabileceklerini dile getirin" ifadelerini kullandı.

Öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Yozgat, şunları kaydetti:

"Birinci yarıyılda yaptığınız çalışmaların karşılığı olarak karnelerinizi aldınız. Unutmayın ki karneler sizin için bir yol haritasıdır. Bu haritayı doğru yorumlayıp, planlamanızı ona göre yapmanız gerekir. Başarıda tesadüflere yer olmadığını bilerek, zayıf olduğunuz konularda daha fazla gayret gösterin ve öğretmenlerinizden, ailenizden yardım almayı unutmayın."

Kaynak: AA / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Ahmet Yozgat Merzifon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title