Haberler

Merve, Korkuteli'nin Gururu Oldu

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde bulunan Arif Cebeci Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Merve Nur Karakulak, geçtiğimiz aylarda yapılan TEOG sınavında tüm soruları cevaplayarak, Türkiye geneli ve Antalya’da önemli bir başarıya imza attı.

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde bulunan Arif Cebeci Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi Merve Nur Karakulak, geçtiğimiz aylarda yapılan TEOG sınavında tüm soruları cevaplayarak, Türkiye geneli ve Antalya'da önemli bir başarıya imza attı. Karakulak, Türkiye geneli merkezi sistemle yapılan 1. TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 700 tam puan aldı.

Korkuteli'ndeki kamu okulları arasında tam puan alan tek öğrenci olan Merve Nur Karakulak'ın Türkiye genelindeki başarısını değerlendiren Arif Cebeci Ortaokulu Müdürü Ahmet Özlü, yıl içinde yapılan çalışmaların, okul,veli, öğrenci dayanışmasının sonçlarını en güzel şekilde aldıklarını söyledi. Özlü, "Özellikle, televizyona, internete, bilgisayar oyunlarına rağmen çalışma azminden taviz vermeyen öğrencilerimize, öğrencilerin başarısı adına hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

TEOG birincisi Merve Nur Karakulak'a başarısından dolayı okulu yaptıran hayırsever Arif Cebeci tarafından tablet hediye edildi.

Başarısını düzenli çalışmaya borçlu olduğunu söyleyen Merve Nur Karakulak, "Öğretmenlerim ve okul idaresine çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarıma düzenli çalışmayı, planlı olmayı öneriyorum. Ben televizyon da izledim, bilgisayar da oynadım, derslerime de çalıştım. Ama hepsi dozunda oldu. Günlük 4-5 saat çalıştım. Not tuttum, tekrar ettim, günlük olarak ders çalıştım. Başarımı bunlara borçluyum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Merve Nur Korkuteli Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title