Haberler

Mersin Yeni Yoluna Kavuşuyor

Mersin'de '2.Çevre Yolu' olarak bilinen Okan Merzeci Bulvarı'nın, Kuyluk Otoban çıkışına kadar uzanacağı bildirildi.

Mersin'de '2. Çevre Yolu' olarak bilinen Okan Merzeci Bulvarı'nın, Kuyluk Otoban çıkışına kadar uzanacağı bildirildi.

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Akar, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Abbas Sıyılır ile birlikte, yol çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu. Akar, burada yaptığı açıklamada, Okan Merzeci Bulvarı'nın MEÜ Kampüs yolu ile kesiştiği yerdeki istimlak bedelleri yüzünden uzun dönemdir mahkemelik olduğunu hatırlattı. Mahkemenin neticelenmesi ve Mezitli deresi üzerinde yapımı tamamlanan köprünün tamamlanmasıyla birlikte bulvarın, Mersinlilerin hizmetine açılacağını kaydeden Akar, şu anda kampus yolundan Kuyuluk Otoban çıkışına kadar olan bölümdeki çalışmaların bitmek üzere olduğunu belirtti.

Burada bulunan eksikliklerin kısa zamanda tamamlanarak yolun hizmete açılacak olmasından dolayı kent trafiğinin daha da rahatlayacağını ifade eden Akar, "Kentin trafiğine açtığı bulvarlarla büyük rahatlık getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı kutluyoruz. Bundan böyle GMK Bulvarı'na paralel bir bulvarımız daha oluyor. Tırmıl Sanayi Sitesi'nden başlayıp Kuyuluk Otoban çıkışına kadar devam eden Okan Merzeci Bulvarı ile trafikte seyir daha rahat olacak" dedi.

Eklenen bu son bölümdeki 3 bin 700 metrelik yol ile Okan Merzeci Bulvarı'nın, Akdeniz ilçesinden başlayıp Mezitli'ye ulaşan ikinci büyük bulvar olduğu gibi Mersin'de 4 ilçeden geçen yine 2. büyük bulvar özelliği taşıyacağını vurgulayan Akar, "Şimdi önümüzdeki hedef, Okan Merzeci Bulvarı'nı daha ileriye uzatmak. Davultepe-Tece üzerinden Erdemli'ye bağlamak olmalıdır. Erdemli-Mersin arasında özellikle yaz döneminde trafiğin çok yoğun olduğunu biliyoruz. Bunun için bulvar çalışmalarındaki hızlı tempoyu kutluyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akar Kuyuluk Mezitli Mersin Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title