Haberler

Mersin Mut Kıraç ve Sevcan Orhan?dan Coşkulu Konser

Kıraç ve Sevcan Orhan'dan coşkulu konserMurat SÖZERİ/MUT(Mersin)(DHA) ? MERSİN'in Mut İlçesi'nde bu yıl 54'ncüsü düzenlenen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nde sanatçısı Sevcan Orhan ve pop müziğin usta ismi Kıraç verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kıraç ve Sevcan Orhan'dan coşkulu konser

Murat SÖZERİ/MUT(Mersin)(DHA) ? MERSİN'in Mut İlçesi'nde bu yıl 54'ncüsü düzenlenen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nde sanatçısı Sevcan Orhan ve pop müziğin usta ismi Kıraç verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin gece bölümü Musa Eroğlu Sevgi Parkı'nda gerçekleşti. Konseri Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz, Mut Belediye Başkanı MHP'li Nebi Yılmaz, Anamur Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Türe, Mut Emniyet Müdürü Murat Güney, ünlü halk ozanı Musa Eroğlu ile protokol ve çok sayıda müziksever izledi.

Türk Halk Müziği sanatçısı Sevcan Orhan ve pop müziğin usta ismi Kıraç ücretsiz halk konseri verdiler. Sevcan Orhan ve Kıraç, söyledikleri türkü ve şarkılarla izleyenlere coşkulu bir gece yaşattı. Her iki sanatçıda konseri izleyenler arasında yer alan ve konserin yapıldığı parka adı verilen bağlama virtüözü Musa Eroğlu'nun önünde parçalarını söylemekten çok mutlu olduklarını, hata yaparlarsa kendilerini affetmesini istedi.

Konserde sanatçılara gecenin anısına plaket ve çiçek veren Belediye Başkanı Yılmaz ve eşi Nuran Yılmaz, her iki sanatçıya teşekkür etti. Gecede Musa Eroğlu, Belediye Başkanı Nebi Yılmaz'a bir bağlama hediye ederek, çalmasını öğreneceğine emin olduğunu söyledi.

Başkanı Yılmaz'da bağlamayı çalmayı öğrenmesinin belki de mümkün olamayacağını ancak kızı veya torununun bağlama çalması için çaba harcayacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sevcan Orhan Karacaoğlan Mersin Mut Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title