Haberler

Mersin Murat Kekilli, Özgecan'ın Ailesini Ziyaret Etti

Murat Kekilli, Özgecan'ın ailesini ziyaret etti (ek) MERSİN İDAMAN YURDU SPOR'DAN TAZİYE ZİYARET Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, beraberinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay, futbolculardan Servet Çetin, Sinan Kaloğlu, Güven Varol ve Efe Halil Özarslan ile birlikte merkez Akdeniz İlçesi Barış Mahallesi'ndeki Özgecan'ın babası Mehmet ve annesi Songül Aslan'ı ziyaret edip baş sağlığı dileğinde bulundu.

Murat Kekilli, Özgecan'ın ailesini ziyaret etti (ek)

MERSİN İDAMAN YURDU SPOR'DAN TAZİYE ZİYARET

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, beraberinde Teknik Direktör Rıza Çalımbay, futbolculardan Servet Çetin, Sinan Kaloğlu, Güven Varol ve Efe Halil Özarslan ile birlikte merkez Akdeniz İlçesi Barış Mahallesi'ndeki Özgecan'ın babası Mehmet ve annesi Songül Aslan'ı ziyaret edip baş sağlığı dileğinde bulundu.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Kahramanlı, katil zanlılarını lanetleyerek, "Böyle bir acıyı ile Rabbim kimseye göstermesin. Bu cinayeti işleyen kim olursa olsun onu buradan lanetliyoruz. Böyle bir cinayetin işlenmesi tabi ki Türkiye'nin hiç bir yerinde kabul edilemez. İnşallah bu cinayeti işleyen gerekli cezayı alacaktır. Mersin İdman Yurdu olarak aileye maddi manevi ne gerekiyorsa yardıma hazırız. Bu gün Türkiye ayakta, Özgecan kızımızın yanında. Allah bu tür olayları kimsenin başına vermesin" diye konuştu.

'ADİ İNSANLAR'

Özgecan'ın küçük kardeşi Barış Ali'yle yakından ilgilenen Rıza Çalımbay ise, söyleyecek söz bulamadıklarını belirterek şunları söyledi:

"Bu işi yapanların, bilhassa kadına şiddet uygulayanların insan olduğuna inanmıyorum. Bence adidir ve adi insanlardan biridir. bizim toplumumuzun kadınlara çok iyi sahip çıkması gerekiyor. Bu yürüyüşler, pankartlar bence bir yere kadar. Bence daha başka şeyler yapılması gerekiyor. Bu olayları gördüğümüz zaman büyük tepki göstermemiz gerek. her türlü kadınlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Çünkü giden 20 yaşındaki kardeşimiz. Bu hepimizin başına gelebilir. Onun için bu olayın burada kalmaması gerekiyor. Gelip buna destek veriliyor, mükemmel işler yapılıyor ama görüldüğü yerde çok büyük tepkiler göstermek gerek. İnşallah bu son olur. Özgecan'a yapılan bir daha kimseye yapılmaz. Buna izin vermememiz gerek."

Futbolculardan Sinan Kaloğlu da, olayın olduğu ilk günden beri çok sarsıldıklarını ve hala olayın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Kaloğlu, "Takım olarak buradayız. Kızımızın ailesini ziyaret ettik. Allah sabır versin gerçekten çok zor bir durum. Ama burada tüm Türkiye'nin bu olaya kilitlenip tüm vicdanların sarsılıp herkesin birlikte hareket etmesi de güzel bir mesaj. Özgecan'ımızı geri getirmeyecek ama bundan sonraki Özgecanlar için bence bu bir engel olacaktır. Toplum olarak biraz daha iyi düşünüp artık bu tip cani olayların yaşanmamasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Ali Kahramanlı Rıza Çalımbay Sinan Kaloğlu Politika Güncel Haberler

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Bakmadan Geçme

Bahar 12. bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında?
Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title