Haberler

Mersin İdmanyurdu Taraftar Desteği İstedi

Mustafa İNSAN/MERSİN (DHA- MERSİN İdmanyurdu teknik direktör Rıza Çalımbay, "Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Gaziantepspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor.

Mustafa İNSAN/MERSİN (DHA- MERSİN İdmanyurdu teknik direktör Rıza Çalımbay, "Cumartesi günü sahamızda oynayacağımız Gaziantepspor maçını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Taraftarlarımızın desteği bu konuda çok önemli, Onların desteği ile bu işin üstesinden geleceğiz" dedi.

Maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Rıza Çalımbay, Gaziantepspor maçından sonra milli maç yüzünden verilecek aranın dinlenmeleri için iyi olacağını vurgularken şöyle konuştu:

"Çünkü sezon başından bugüne kadar baktığınız zaman hemen hemen hep aynı oyuncularla oynadık. Cezalımız ve sakatımız olduğu zaman sıkıntı yaşıyoruz. Bunun sıkıntılarını bu hafta da yaşadık. Tabi yabancı oyuncu konusunda da sıkıntılar yaşıyoruz. Devre arasında yerli takviye yapamamamız, bir dezavantaj oldu. Çünkü lig uzun bir maraton. Tabi ki sakatlıklar olacak, cezalılar olacak, bir sürü şeyler yaşanıyor. Artık bu sorunların geçtiğine inanıyorum."

Gaziantepspor maçının çok önemli bir duruma geldiğini dile getiren Rıza Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ben bazen futbolcu arkadaşlarımıza da fazla kızamıyorum. Bütün maçları oynayan çok arkadaşımız var. Onların da belli bir düşüş göstermeleri normal. Önemli olan bunu en kısa sürede atlatmak. Gaziantepspor maçında kaleci Nihat büyük ihtimalle oynamayacak. Onun dışında birkaç arkadaşımız daha var. İnşallah onlar iyileşir de onlara şans veririm."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin İdmanyurdu Rıza Çalımbay Gaziantepspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Regl Döneminde Tampon Kullanmak Zararlı mıdır? Tampon kullanmanın riskleri var mı? Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title