Haberler

Mersin Fırsat Tepti

PTT 1. Lig'de Mersin İdman Yurdu ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan maç 2-2 bitti.

Samsun evinde güzel

PTT  1. Lig'de 24 maçına çıkan Mersin İdman Yurdu evinde ağırladığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip 6. dakikada Anıl Karaer'le 1-0 öne geçti. Golün şokunu üstünden atan deplasman ekibi tecrübeli forvet Mehmet Batdal'la skora eşitliği getirdi. 1-1'den sonra iki ekip de kontrollü oynayınca ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya oyuncu değişikleriyle ev sahibi rkip 59'da İbrahim Yılmaz'ın golüne engel olamadı ve 2-1 geriye düştü. Bu gole karşılık çok geç kalmadı ve maçın adamı Anıl kendisinin ve takımının 2. golünü atak skoru 2-2 yaptı. Golden sonra 3 oyuncu değişikliğine giden deplasman ekibi yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. ve maç 2-2 sona erdi.

Maçın 88. dakikasında Mersin İdman Yurdu'nun genç futbolcusu Mahmut Temür takımını 10 kişi bıraktı.

Mersin İdman Yurdu: 2 - İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 2

Ordu'da sessiz gece

Stat: Tevfik Sırrı Gür

Hakemler: Abdullah Yılmaz, Nihat Samuk, Özgür Ertem

Mersin İdman Yurdu: Ahmet, Anıl, Murat Ceylan (Dk. 46 Mahmut Temür), Ben Yahia, Mitrovic, Veli, Ali Tandoğan, Efe Halil, Mehmet Yıldız (Dk. 75 Eren), Nurullah (Dk. 66 Sinan), Nduka

İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Oğuzhan, Sedat, Mahmut, Visca, Mehmet Batdal (Dk. 73 Bangura), Orhan, Murat Akın, Tayfun (Dk. 73 Doka), Rızvan, Gençer, İbrahim (Dk. 76 Ömer Can)

Goller: Dk. 6, Dk. 68 Anıl (Mersin İdman Yurdu), Dk. 10 Mehmet Batdal, Dk. 59 İbrahim (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)

Sarı kartlar: Dk. 31 Orhan Taşdelen, Dk. 43 Sedat (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Dk. 37 Anıl, Dk. 90 Mitrovic (Mersin İdmanyurdu)

Kırmızı kart: Dk. 88  Mahmut Temür (Mersin İdman Yurdu)

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Mersin İdmanyurdu Mehmet Batdal Samsun Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title