Haberler

Mersinliler Hakkari'deki Askerlere 675 Kiloluk Doping Gönderdi

Güncelleme:

Mersin Tarsus'ta sosyal paylaşım sitesi üzerinden bir araya gelen vatandaşlar, Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki operasyonlarda görevli askerlere, 675 kilo cezerye gönderdi.

Facebook'ta 'Tarsus Medeniyetler Beşiği' adlı sayfa oluşturan bir grup Tarsuslu vatandaş, güvenlik güçlerine destek amaçlı bir çalışma başlattı. Safya yöneticileri tarafından başlatılan kampanya kapsamında, sayfaya üye olan kişilerin çocuklarından askerlere mektup yazılması talebinde bulunuldu.

675 KİLO CEZERYE TOPLANDI

Kısa sürede ilgi gören kampanyada yüzlerce mektup, 5 bin paketten oluşan 675 kilo cezerye, bandırma, lokum, kuru üzüm ve 70 adet Türk bayrağı toplandı. Kargo aracılığıyla Hakkari Yüksekova'da terörle mücadele eden askerlere gönderilen ürünler, 3 gün sonra adrese ulaştı. Yüksekova Efeler Taburu'nda görevli askerlerin sevinçle karşıladığı ürünler, askere moral oldu. Çocukların gönderdikleri duygu dolu mektupları okuyarak duygulanan askerler, cezerye, lokum, bandırma ve kuru üzümü teslim alıp mutluluk yaşadı.

Tarsus'tan kendilerine gelen moral desteği ile çok mutlu olduklarını çektiği video ile dile getiren Tarsuslu bir asker, Efeler Taburu'ndaki tüm askerlere tercüman oldu.

"MORAL OLSUN İSTEDİK"

Tarsus Medeniyetler Beşiği sayfası yöneticisi Minüre Kantarcı Aratekin, amaçlarının askerlere moral vermek olduğunu ifade ederek, "Vatan, millet ve bayrak için Güneydoğu'da mücadele eden askerlerimize Tarsuslular olarak varlığımızı hissettirmek ve onlara bir nebze de olsa moral verebilmek adına sayfamız bünyesinde organize ettiğimiz etkinliğimize destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Vatanımız uğruna mücadele eden her bir yüreğe, her bir polise, her bir askere şükranlarımızı sunuyoruz" dedi. Sayfa editörü Rifat Çınar ise,Tarsus halkının askerlerin yanında olduğunu hissettirmek için bu organizasyonu düzenlediklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Yüksekova Hakkari Tarsus Mersin Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500

Yorumlar (4)

malik:

bu gönderdiğiniz cezerye yan etki yapmasın birde bakıyosun geri gelen asker polis '''' ayoool yps iyi yapıştırıyorrrr '''' demesinler sonra

10
19
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

onu ancak etekli kadınlığa özenen hainler der.

yanıt6
yanıt8
vatandas:

askerler yiyip yiyip basinlar etekli hdpkkli toplara. onlarda sevinsin.

13
6
yanıtYanıtla
savasturk:

kendine guvenen gelir ulkesi icin savasir erdogan gibi para yolluyor sonra askerimiz pisi pisine öluyor gelin birlikte savasalim hiyarlar

4
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title