Haberler

Mersin'de Sigara ve Alkol Kaçakçılığı Operasyonu

Mersin'de polis ekiplerinin çeşitli tarihlerde sigara ve alkol kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda, 94 bin 487 paket sigara ile 2 bin 25 içki ele geçirildi.

Mersin'de polis ekiplerinin çeşitli tarihlerde sigara ve alkol kaçakçılarına yönelik düzenlediği operasyonlarda, 94 bin 487 paket sigara ile 2 bin 25 içki ele geçirildi. Gözaltına alınan 9 kişiden biri tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Mersin'deki çeşitli mahallelerde, sigara ve alkol kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonlarda, 94 bin 487 paket sigara, 2 bin 25 içki ele geçirildi.

Öte yandan, yapılan aramalarda, sahte içki yapımında kullanılacağı iddia edilen, 140 litre etil alkol, 270 içki şişesi kapağı ve 4 rulo sahte içki etiketi bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 1'i tutuklandı. 8 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title