Haberler

Mersin'de MHP'den Ayrılan 25 Kişi AK Parti'ye Geçti

Erdemli ilçesinde MHP'den ayrılan 25 kişiye AK Parti rozeti takıldı.

Erdemli ilçesinde MHP'den ayrılan 25 kişiye AK Parti rozeti takıldı.

AK Parti Mersin İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti'ye geçen vatandaşlara, Elvanlı Mahallesi'nedki törende, AK Parti Mersin milletvekili adayları Zeynep Gül Yılmaz ve Mehmet Taşkıran ile AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Mehri Bilgen, rozet taktı.

Milletvekili adayı Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'ye yeni katılanları aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Yeni katılımlarla AK Parti'nin daha da büyüdüğünü vurgulayan Yılmaz, "Onları bağrımıza basıyoruz. Onlarla daha da güçleneceğiz ve daha güzel hizmetler yapacağız. Bize destek verdiniz, güç verdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun" ifadelerini kullandı.

Milletvekili adayı Mehmet Taşkıran da 7 Haziran'daki seçim öncesi AK Parti'ye yoğun ilgi olduğunu belirterek, "İnsanlar 13 yıllık AK Parti iktidarıyla hayata geçirilen projeleri, hizmetleri yaşayarak gördü. Bundan sonra da inşallah yeni projelerin AK Parti'yle hayata geçeceğini, daha iyilerinin yapılacağını biliyor, inanıyor. Bu inancın karşılığında insanlardan büyük destek buluyoruz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Zeynep Gül Yılmaz Ak Parti Erdemli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title