Haberler

Mersin'de Geleneksel Ramazan Etkinlikleri

Mersin Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında Türk tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan, konser verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesince düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında  Türk tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan, konser verdi.

2. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında Özgecan Aslan Meydanı'nda kurulan alanda, iftardan sahura kadar çeşitli etkinlikler ve konserler düzenleniyor.

Etkinlikler kapsamında Türk tasavvuf müziği sanatçısı Ahmet Özhan, Mersinlilerle buluştu. Tasavvuf müziği eserleri ve ilahiler seslendiren Özhan, Mevlana, Yunus Emre ve Hacı Bektaş Veli'den dizeler okudu.

Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterirken, Özhan, 11 ayın sultanı ramazanın gönüller yapmak için çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi.

Konserin ardından Aşuk ile Maşuk ve Karagöz ile Hacivat'ın yanı sıra meddah gösterileri de vatandaşlarca ilgiyle izlendi.

Konseri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve çok sayıda vatandaş izledi.

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Özhan Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title