Haberler

Mersin'de Araç Muayene İstasyonlarında Düzenleme

Mersin merkez ve Erdemli'deki araç muayene istasyonlarının sadece randevuyla hizmet vereceği bildirildi.

Mersin merkez ve Erdemli'deki araç muayene istasyonlarının sadece randevuyla hizmet vereceği bildirildi.

TÜVTÜRK'ten yapılan açıklamaya göre, sadece randevuyla hizmet veren istasyonlara 29 Haziran'dan itibaren Mersin merkez ve Erdemi istasyonunun da katılacağı belirtildi.

Sadece randevuyla hizmet veren istasyonlarda muayene taleplerinin eşit şekilde dağılmasının mümkün olduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarının uygulandığı diğer tüm istasyonlarda müşteri memnuniyetinde artış sağlandı. Randevusuz araç kabulünün yapıldığı iki istasyonda da hayata geçirilecek randevulu sistemle birlikte Mersin'de de müşteri memnuniyetinde artış sağlanmasını bekleniyor."

Öte yandan,  Anamur ve Silifke istasyonlarında sadece randevulu, Tarsus ve Mut istasyonlarında ise hem randevulu hem de randevusuz olarak hizmet vermeye devam edileceği bildirildi.

Araç kullanıcılarının www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün ve saat aralığı için randevularını alabileceği belirtildi.

Kaynak: AA / Yerel

Erdemli Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title