Haberler

Mersin'de 150 Genç CHP'ye Katıldı

Asuman Deynekli Bildiriyor- Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan seçilmesinin ardından CHP'ye katılımlar artarak devam ediyor.

Asuman Deynekli Bildiriyor- Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan seçilmesinin ardından CHP'ye katılımlar artarak devam ediyor. CHP Mersin İl Gençlik Kolları, partiye katılan 150 gence törenle "CHP Rozeti" taktı.

CHP Mersin İl Başkanı Yılmaz Şanlı, gençlerin partiye katılım töreninde, Mustafa Kemal Atatürk gençlere verdiği değeri hatırlatarak, "Ey Türk Gençliği diye seslendiği gençliğe hitabede; kurduğu Türkiye Cumhuriyetini ve devrimlerini Türk Gençliğine yani sizlere emanet etmiş ve bu emanete her koşulda sahip çıkmanızı istemiştir. Sevgili gençler lütfen ara ara gençliğe hitabeyi tekrar tekrar okuyalım ve bu sorumluluğu yerine getirelim. Büyük Atatürk'ün sizlerden beklentilerini ve sorumluluğumuzu hatırlayalım" dedi. Şanlı şunları söyledi:

"Aydınlık Türkiye'nin "aydınlık geleceği' siz gençlersiniz. Cumhuriyete ve ilkelerine sahip çıkmak zorundasınız bu tüm gençlerin en önemli görevidir. CHP'sinin hedefi; Gençlerimizin üretken, kendisine ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde, sağlıklı, bilgili, eğitimli ve çağdaş bireyler olarak yetişmesini sağlayacak ortamı kurmaktır. Yaratıcı, özgür ve insan haklarına saygılı, laik, demokratik değer ve davranışlara sahip bir gençlik olmanızı istiyorum. Bunun için CHP, Mersin İl Başkanlığı olarak üzerimize düşen görev ve sorumluluğun gereğini yapacağız. Bu Gençlik Merkezi bir başlangıçtır. Hedefimiz her ilçede böyle gençlik merkezleri kurmak ve gençlerin hizmetine sunmaktır. Katılan tüm CHP'lilere ve gençlere teşekkür ediyorum."

CHP Mersin Milletvekili İsa Gök de konuşmasında, "CHP sizin eviniz, geleceğinizi yaratacağınız evinize hoş geldiniz" dedi. Gök, burs verilmesinin AKP iktidarı tarafından engellediğini bir yasa ile hükümetin denetiminde olan Kredi Yurtlar Kurumu'na verildiğini söyledi. Gök, "Biz, 'isteyen herkes burs verebilmelidir' diyoruz Anayasa Mahkemesine, götürdük ama ne yazık ki, olumlu sonuç alamadık" dedi.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Toprak Çalışkan ise gençlerin, aydınlık çağdaş Türkiye'de yaşamak için CHP'de siyaset yapması gerektiğini söyledi.(ANKA)

(ASN/ÖMR)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title