Haberler

Merinos Bahar Şenliklerine Sanatçı Bülent Serttaş Renk Kattı

Merinos Halı tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Merinos Bahar Şenlikleri'ne Sanatçı Bülent Serttaş katıldı.

Merinos Halı tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Merinos Bahar Şenlikleri'ne Sanatçı Bülent Serttaş katıldı. Kurumda 15. yılını tamamlayan Merinos çalışanları, plaket ve altın ile ödüllendirildi.

Merinos Halı Gaziantep tesislerinde çalışanlar için bu yıl üçüncüsü düzenlenen piknikte sanatçı Bülent Serttaş ile neşeli dakikalar yaşandı. Dülük Tabiat Parkı'nda düzenlenen geleneksel piknik etkinliğine katılan çalışan ve aileler gönüllerince eğlendi. Sanatçı Bülent Serttaş'ın da katıldığı piknikte Alleben Gurubu, saz eşliğinde söyledikleri yerel türkülerle güne renk kattı. Merinos Halı'da aralıksız 15 yıl çalışan personele plaket ve altın verildi.

Düzenlenen piknik şöleninde konuşan Merinos Halı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Erdemoğlu, Merinos'un yükselişine emek veren tüm çalışanlarına teşekkür ederek, "Merinos Halı'nın büyümesinde çalışanlarımızın büyük gayreti olmuştur. Merinos markamız sizlerin sayesinde bir dünya markası haline gelmiştir. Bizler, üretimin yanı sıra eğitime de büyük önem vermekteyiz. Bu sebeple başta Gaziantep olmak üzere Besni'de ve Van'da okullar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Ülkenin kalkınmasındaki ön şartın eğitim olduğunun bilincinde olarak eğitimli nesillerin yetiştirilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. Çalışanlarımızın daha güvenli ve rahat ortamda yaşamlarını sürdürebilmeleri için evler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Bunların hepsi siz çalışanlarımızın emekleriyle gerçekleştirilmektedir. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Firmamızda 15 yılını dolduran arkadaşlarımı da tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Merinos Bahar Şenlikleri'nin geleneksel hale getirildiğini söyleyen Erdemoğlu, şenliklerin her yıl yapılacağını kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Serttaş Merinos Halı Gaziantep Merinos Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title