Haberler

Merhum Alparslan Türkeş İçin Mevlid-i Şerif

Lapseki MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda merhum Alparslan Türkeş için Gazi Süleyman Paşa camisinde mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Lapseki MHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda merhum Alparslan Türkeş için Gazi Süleyman Paşa camisinde mevlid-i şerif programı düzenlendi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi Kurucusu ve eski Başbakan Yardımcısı olan merhum Alparslan Türkeş adına merkez camisinde mevlid-i şerif programı düzenlendi. Lapseki MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, teşkilat üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Polat Çakır ve ekibi, kadın kollarının da katıldığı program yatsı namazından önce gerçekleşti. Yapılan duaların ardından kılınan yatsı namazından sonra verilen ikramla program son buldu. Lapseki MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan yaptığı açıklamada, "Türk Milleti 9 Şubat 1969 da Milliyetçi Hareket ile büyük ve köklü bir siyasetin başlangıcına tanıklık etti. Bu partinin kurucusu olan merhum Alparslan Türkeş'in vefatı için mevlid-i şerif programı düzenledik. 25 Kasım 1917'de Lefkoşa'da dünyaya gelen merhum Türkeş, 4 Nisan 1997'de Ankara'da ebedi yolculuğuna intikal etti. Bizlerde hem bu vatana ve millete feda olan aziz şehitlerimizin ruhu için hem de merhum Türkeş'imiz için dua ettik. Allah mekanlarını cennet etsin" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Çanakkale Lapseki Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title