Haberler

Meram'da Kadir Gecesi Programı

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Kadir Gecesi Özel Programı'na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İftar öncesinde okunan ilahilerden sonra vaaz veren Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Akpınar, Kadir Gecesi'nin faziletini anlattı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, düzenledikleri Kadir Gecesi Özel Programı'na vatandaşların yoğun ilgisi olduğunu söyledi.

Binlerce kişinin katılımıyla Medine sofrasında hep birlikte oruçlarını açtıklarını belirten Toru, "Enderun usulü kılınan teravih namazıyla bu geceyi en güzel şekilde ihya etmeye çalıştık. Rabbim, yaptığımız ibadetleri ve ettiğimiz duaları kabul eylesin" dedi.

Akşam namazından sonra ise Kur'an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahilerin okunduğu program; Meram İlçe Müftüsü Sabri Kütükçü'nün verdiği vaaz ve yaptığı duanın ardından kılınan Enderun usulü teravih namazıyla sona erdi.

Sekine Hatun Camii'nde düzenlenen programa, AK Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen, MÜSİAD Konya Şube Başkanı Lütfi Şimşek, AK Parti Konya il ve meram ilçe teşkilatlarından yöneticiler, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Meram Belediyesi Kadir Gecesi Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title