Haberler

Menderes'te "Bisik-Led"Li Tanıtım

Menderes Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar bisikletli tanıtım araçları ile ilçe geneline aktarılıyor.

Menderes Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar bisikletli tanıtım araçları ile ilçe geneline aktarılıyor. Bisik-Led uygulaması ile vatandaşların sorun ve istekleri de kayda alınıyor.

Menderes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi tarafından sürdürülen tanıtım çalışmaları kapsamında Bisik-Led uygulaması faaliyete geçti. Bisiklet üstüne monte edilen led ekranda, belediye faaliyetlerinin tanıtımının gerçekleştirildiği uygulama ilçe merkezi ve sahil bölgelerinde vatandaşlarla buluştu.

Bire bir iletişim

Uygulama kapsamında vatandaşların sorun ve istekleri de birebir iletişim ile kayda alınıyor. Belediye çalışmaları hakkında görüşlerine başvurulan vatandaşlar Menderesle ilgili taleplerini de aktarıyor. Toplanan kayıtlar basın yayın ve halkla ilişkiler birimine iletiliyor. Elde edilen veriler incelenerek vatandaşların talebine yönelik çalışmalar gerçekleştiriliyor.

85. İEF'de

Bisik-Led uygulaması 26 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek 85'inci İzmir Enternasyonal Fuarı'nda da yer alacak. Fuarı ziyaret edecek on binlerce kişiye Menderes'in tanıtımı gerçekleştirilirken, belediye faaliyetleri de fuar ziyaretçilerine aktarılacak.

"Pedallar tanıtıma çevriliyor"

Uygulamayla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Menderes'in tanıtımına yönelik başlattığımız çalışmalarımızda farklı bir uygulamayı daha hayata geçirdik. Artık Menderes'te pedallar tanıtım için çevriliyor. Özel bir sistem ile bisiklete monte edilen led ekranda belediyemizin çalışmaları tanıtılırken, ekiplerimiz de vatandaşlarımızla bir araya geliyor, belediye çalışmaları hakkında onlara bilgilendirmede bulunuyor ve onların görüşlerini de kayda alıyor. Böylece vatandaşlarımızın belediyeden beklentileri bizlere ulaşmış oluyor. Bisik-Led uygulamamız ile İzmir Enternasyonal Fuarı'nda da tanıtımımızı gerçekleştireceğiz. Menderes'in adını her alanda duyurmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title