Haberler

Memurların Çalışma Saati Değişiyor

Güncelleme:

Yaz Saati Uygulamasına Geçilecek Olması Nedeniyle Memurların Çalışma Saati Değiştirildi.

Yaz saati uygulamasına geçilecek olması nedeniyle, İzmir'deki kamu kurum ve kuruluşlarının çalışma saatleri yeniden düzenlendi.

İzmir valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ileri saat uygulaması yapılacağı gerekçesiyle, 28 Mart Pazartesi gününden itibaren kamu kurum ve kuruluşları personelinin, sabah 08.30-12.00, öğleden sonra da 13.00-17.30 saatlerinde çalışacakları bildirildi. Düzenlemenin 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 100. maddesi gereğince yapıldığı kaydedildi.

ANKARA

Ankara Valiliği, yaz saati uygulamasının başlayacak olması nedeniyle 28 Mart'tan itibaren başkentteki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma saatlerinin 08.00'de başlayıp 17.00'de sona ereceğini bildirdi.

KAYSERİ

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulu Kararı gereğince 28 Mart 2011 Pazartesi günü saat 03.00'den itibaren saatlerin 1 saat ileri alınacağı hatırlatıldı.

Yaz saati uygulaması ile birlikte çalışma saatlerinde ise değişiklik olmayacağı belirtildi.

Çalışma saatleri, sabah 08.00-12.00 ve öğlen 13.00-17.00 saatleri arasında uygulanmaya devam edecek.

ANTALYA

Yaz saati uygulaması kapsamında Antalya'daki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışma saatleri 28 Mart Pazartesi gününden itibaren yeniden düzenlendi.

Valilikten verilen bilgiye göre, gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla başlatılan yaz saati uygulaması kapsamında memurlar, sabah 8.30 - 12.00, öğleden sonra da 13.00 ? 17.30 arasında çalışacaklar.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title