Haberler

Memur-Sen'den Bombalı Saldırıya Kınama

Güncelleme:

Memur-Sen Batman İl Başkanlığı ve bağlı sendika başkanları, Suruç ilçesindeki bombalı saldırıyı sert bir şekilde kınadı.

Memur-Sen "Kılcal damarlarımıza kadar acıyı hissettik"

Memur-Sen Batman İl Başkanlığı ve bağlı tüm kuruluşlardan, IŞİD'in Suruç'ta işlediği vahşete kınama geldi.

İl binasında bir araya gelen Memur-Sen'e bağlı 11 Şube Başkanı, yaşanan olaya sert tepki gösterdi. Memur-Sen adına açıklama yapan Diyadin Demirhan, yaşanan olayı katliam ve vahşet olarak nitelendirdi. Demirhan, "

Suruç İlçesinde tamamen insani amaçlarla bir araya gelip basın açıklaması yapmaya çalışan Bir Sivil Toplum Kuruluşu mensupları vahşice, hunharca, acımasızca katledilmiştir. Tamamen Barışçıl amaçlarla hareket eden bu STK mensuplarına yapılan saldırının acısının kılcal damarlarımıza kadar hissedip saldırıyı lanetle, şiddetle ve nefretle kınıyoruz.

İnsanların en temel hakkı olan yaşam hakkına yapılan bu saldırı ne Dinle, ne örfle, ne ahlakla ne de insanlıkla uzaktan yakından bir alakası yoktur. Ülkemizi etrafındaki ateş çemberinin içine sokma girişimi olan bu ve bunun gibi saldırılar bizleri birbirimize daha fazla kenetleyecek kardeşliğimizi daha da pekiştirecektir. DAEŞ Terör örgütü Ortadoğu'nun huzur bulmasını istemeyen ve islam coğrafyasında kan ve gözyaşının hiçbir zaman bitmesini istemeyenlerin en son oyunudur. Yaptıkları Planları Yüce Rabbimiz elbette başlarına geçirecektir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Memur Sen Diyadin Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title