Haberler

    Melo Kavgaya Karıştı

    Güncelleme:

    Galatasaray'ın yıldızı Felipe Melo, tatil için bulunduğu Las Vegas'ta bir kavgaya karıştı.

    Hürriyet #39;in verdiği habere göre yıldız oyuncu Felipe Melo, tatil içi bulunduğu Las Vegas #39;ta eski futbolcu Coşkun Birdal #39;ın da içinde bulunduğu bir kavgaya karıştı. İddiaya göre Felipe Melo, restoranda karşılaştığı eski futbolcu Coşkun Birdal ve arkadaşının #39;Şampiyon Fenerbahçe #39; yazılı kağıt göstermesine sinirlendi. Melo #39;nun tekme atmaya çalıştığı dile getirilirlen olayla ilgili polis de tutanak tuttu.

    Habere göre Coşkun Biral #39;ın arkadaşı Ahmet Erdoğan, bir kağıda #39;Şampiyon Fenerbahçe #39; yazdı. Amacı Melo ile bu yazıyı bir araya getirmek olan Ahmet Erdoğan, kağıdı Melo #39;ya gösterince beklemediği bir tepki aldı. Yerinden fırlayan Melo #39;nun, bir anda Coşkun Biral ve arkadaşının üzerine yürüdüğü ve olay sonunda polis geldiği ifade edildi.

    Olayla ilgili konuşan eski futbolcu Coşkun Birdal ise, quot;Melo, arka masamızda oturuyordu. Eşi ve arkadaşlarıyla yemek yiyordu. Arkadaşım Ayhan Erdoğan, Fenerbahçeli olduğu için Melo'ya bir şaka yapmak istedi. Kağıda ldquo;Şampiyon Fenerbahçe rdquo; yazarak önce poz verdi ardından Melo'ya gösterdi. Melo, yazıyı görünce çok sinirlendi, önce orta parmağını bize gösterdi sonra küfürler etmeye başladı. Olay giderek büyüdü ve eşi de müdahil oldu. quot; ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Felipe Melo Fenerbahçe Las Vegas Hürriyet Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title