Haberler

Melikgazi Yıldız Voleybol Takımı Türkiye Yarı Finallerinde

Melikgazi Belediyespor Yıldız Voleybol takımı Nevşehir Ürgüp’te yapılan Grup müsabakalarında nağmağlup şampiyon olarak, Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Melikgazi Belediyespor Yıldız Voleybol takımı Nevşehir Ürgüp'te yapılan Grup müsabakalarında nağmağlup şampiyon olarak, Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Ürgüp'te 2 gün devam eden müsabakalarda Nevşehir, Niğde ve Aksaray il birincileri ile ilk ikiye girme mücadelesi veren temsilcimiz ilk maçında Aksaray'ı, ikinci maçında da Niğde'yi aynı skorla 3-0 mağlup etti. Üçüncü ve son maçında Nevşehir ile karşılaşan Melikgazi Belediyespor bu müsabakayı da 3-1'lik skorla kazanarak adını Türkiye yarı finallerine yazdırdı.

Antrenör Fuat Kalay "Oyuncularım verdiğim görevleri eksiksiz yerine getirdi ve Türkiye Yarı Finallerine gitmeye hak kazandık. Bu başarıyı diğer alt yapı takımlarımızın da elde etmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu sezon alt yapı takımlarımız inanıyorum ki, katıldığımız her kategoride gerek şehrimizi gerekse Melikgazi Belediyesini en iyi şekilde temsil edecektir" dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Bu güzel başarıdan dolayı başta teknik ekibimiz olmak üzere bütün oyuncularımızı kutluyorum. Yıldızlarımız adeta bir yıldız gibi parlayarak her sezon olduğu gibi bu sezonda yüzümüzü güldürmeye devam ediyor. Aynı başarıyı diğer kategorilerde de tekrarlanması en büyük dileğim.İnşallah önce Türkiye finalleri, ardından Finallerde Melikgazi Belediyespor büyük başarılara imza atacaktır. En önemlisi belediye olarak salon sporlarına ve gençlerimize verdiğimiz önemin ve desteğin karşılığını bu başarılar ile taçlandırmamız bizim bu konuda daha da büyük adımlar atmamız yönünde teşvik etmektedir" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melikgazi Nevşehir Türkiye Ürgüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title