Haberler

Melikgazi Belediyespor'dan Sezon Açılışı

Melikgazi Belediyespor 2013 2014 sezonunu yönetim kurulu üyeleri, antrenör ve oyuncuların katıldığı yemekle açtı.

Melikgazi Belediye spor 2013-2014 sezonunu yönetim kurulu üyeleri, antrenör ve oyuncuların katıldığı yemekle açtı.

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mehmet Metin Özen, Kulüp Başkanı Serdar Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Ünal Sağlam, Voleybol İl Temsilcisi Ali Şen ile basketbol ve voleybol takımı antrenör ve oyuncularının katıldığı yemekte konuşan Büüyükkılıç, yıllar önce antrenman yapacak salon bulunmazken şu anda hizmeti ayağa götürme anlayışı ile hareket ettiklerini söyledi.

Şimdilerde pek çok semtte spor salonu bulma imkanının olduğunu belirten Büyükkılıç, şöyle devam etti:

"Spor faaliyetlerimize kaynak bulmakta zorluk çektiğimiz zamanlar oldu, ancak şimdi hükümetimiz 'amatör spora destek olacaksınız' diyor ve biz de elimizin güçlenmesi ile artık spora olan yatırımlarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Yapılan yatırımların meyvesi olarak sizler gibi pırıl pırıl gençlerin yetiştiğini görmek bizi mutlu ediyor. Kulüp olarak vatanına, milletine, ailesine toplumuna faydalı bireyler yetiştirmek bizim en önemli amacımızdır. Bu vesile ile yeni sezonda Melikgazi Belediyesini en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyor, antrenörlerimize ve sporcularımıza başarılar diliyorum."

Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Mehmet Metin Özen ise "Melikgazi Belediyesi spora çok büyük önem vermektedir. Geçtiğimiz günlerde birlikte gerçekleştirdiğimiz Yaz Okulu Etkinliğinin sertifikalarını dağıttık. Sayın Memduh Büyükkılıç'a da gençlere ve spora verdiği önemden dolayı teşekkür ediyor, salon sporlarının lokomotifi konumundaki Melikgazi Belediyespor'un başarılarla dolu bir sezon geçirmesini diliyorum"  ifadelereni kullandı. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Memduh Büyükkılıç Serdar Öztürk Mehmet Metin Melikgazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title