Haberler

Melikgazi Belediyespor'da Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Voleybol Erkekler 2. Ligi takımlarından Melikgazi Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Voleybol Erkekler 2. Ligi takımlarından Melikgazi Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Fuat Kalay, 20 Ekim'de başlayacak ligin ilk maçında Adana Beyzaspor ile karşılaşacaklarını belirtti.

Keykubat Spor Salonunda günde tek antrenman yaparak lige hazırlandıklarını ifade eden Kalay, bu sene çok güçlü takımlarla mücadele edeceklerini söyledi.

Hedeflerinin bu sezon ilk 4'e kalmak olduğunu dile getiren Kalay, "Her yıl olduğu gibi alt yapıdan yetişen iki oyuncuyu A takıma çıkararak, Melikgazi Belediyesporun amacının alt yapı olduğunu göstermiş bulunmaktayız" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk de yaptığı açıklamada, bu sene ligde ses getirecek bir takım oluşturduklarını kaydetti.

Takıma iki yeni transfer yaptıkları ifade eden Öztürk, "Melikgazi Belediyespor alt yapısından yetişen ve yıllardır 2. Lig'de oynayan Hasan Sonuç'u Konya Seydişehir Belediyespor'dan, Abdürrahim Başer'i de Burhaniye Belediyespordan transfer ettik. Yapılan transferlerin yanında bizim en önemli kazancımız alt yapıdan yetişen oyunlardan ikisinin A takıma yükselmesidir" dedi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Serdar Öztürk Melikgazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title