Haberler

Mehtap Meral ve Pelin Batu Kadınlar İçin Sahnede

Yorumcu ve besteci Mehtap Meral ile yazar ve oyuncu Pelin Batu Seferihisar Belediyesi Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi’nde sahneye çıktı.

Yorumcu ve besteci Mehtap Meral ile yazar ve oyuncu Pelin Batu Seferihisar Belediyesi Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahneye çıktı.

Seferihisar Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi'nde yorumcu ve besteci Mehtap Meral ile yazar ile oyuncu Pelin Batu'yu ağırladı. Mehtap Meral'in kadınlar için söylediği şarkılarla, Pelin Batu'nun kadın yazarlardan seçerek okuduğu şiir ve hikayeler salonu dolduran kadınlara güzel bir gün yaşattı.

Mehtap Meral ve Pelin Batu ilk kez birlikte sahne aldığı Seferihisar'da dünya ve Türkiye'den kadınlara artan şiddet olaylarına karşı bilinç oluşturmayı hedefledikleri ve ikilinin farklı şehirlerde de izleyicilerle buluşacağı belirtildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seferihisar Pelin Batu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title