Haberler

Mehmetçik Vakfı'ndan Kavurma Yardımı

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Adana Temsilciliği’nde görevli Şehit, Gazi ve Engelli İşler Uzmanı Özkan Can, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi’ni ziyaret etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı Adana Temsilciliği'nde görevli Şehit, Gazi ve Engelli İşler Uzmanı Özkan Can, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ni ziyaret etti.

Özkan Can, Dernek Başkanı Durmuş Öksüz ve dernek üyeleri ile bir süre sohbet ederek, gazi ve şehit yakınlarının sıkıntılarını dinleyip çözümü noktasında çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı tarafından Osmaniye'deki Şehit ve Gazi Ailelerine dağıtılmak üzere 750 gramlık 54 kutu konserve kavurma gönderildiğini bildiren Can, ziyaretinin amacı hakkında bilgi verdi. Can, "Vakfımıza vekaleten kurban bağışında bulunan bağışçılarımızın kesilen kurbanlarının belirli bir kısmı şehit ailelerimize taze et olarak dağıtılıyor. Bir kısmı ise 750 gramlık konserve kutularında kavurma olarak hazırlanıyor ve hem bağışçılara hem de yardım planındaki Mehmetçik ailelerine dağıtımı yapılıyor. Biz de bir miktar bu kavurmalardan derneğimize teslim etmek ve hem de ziyarette bulunmak üzere buraya geldik. Bu amaçla burada bulunuyoruz" dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Dernek Başkanı Durmuş Öksüz, TSK Mehmetçik Vakfı Adana Temsilcisi Emekli Albay Mesut Demiralay ile birlikte Vakıf Görevlisi Özkan Can'ın her zaman kendilerini ziyaret etmekte olduklarını belirterek, "Kurban etlerinden dolayı da bizlere bir miktar kavurma gönderiliyor. Biz de üyelerimize bunları dağıtmaktayız. Daha önce de göndermişlerdi. Derneğimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür ederim" diye konuştu.

Diğer yandan yaklaşmakta olan Kurban Bayramı'nı hatırlatan Özkan Can, TSK Mehmetçik Vakfı'na kurban bağışlarını beklediklerini de kaydetti. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özkan Can Tsk Yerel Haberler

title