Haberler

Mehmet Ekici: "Yeni Sezonda Fırtına Gibi Eseceğim"

Yeni sezonda Werder Bremen formasını giyecek olan milli futbolcumuz Mehmet Ekici, "Mehmet'in nasıl bir futbolcu olacağını görecekler.

Yeni sezonda Werder Bremen formasını giyecek olan milli futbolcumuz Mehmet Ekici, "Mehmet'in nasıl bir futbolcu olacağını görecekler. Çok hırslıyım. Yeni sezonda fırtına gibi eseceğim" dedi. Mesut Özil ile kendisinin kıyaslanmamasını isteyen Mehmet "O Mesut Özil, ben ise Mehmet Ekici" dedi. Alman spor kamuoyunda kendisinin Mesut Özil'in varisi olarak görülmesinin memnuniyet verici olduğunu vurgulayan genç futbolcu Alman Sport Bild Dergisi'ne verdiği röportajında "Ben kendi yolumda ilerliyorum. Bremen'de 10 numaralı pozisyonda oynayıp tüm gücümü kullanıp elimden geleni yapacağım. Hedefim çok çalışıp Werder Bremen ile ön sıralarda mücadele edip şampiyonluk yaşamak" diye konuştu.

BREMEN'E GELMEKTEN MEMNUN

Werder Bremen takımına gelmekle çok iyi bir iş yaptığını vurgulayan Mehmet Ekici"Burada şansımı iyi değerlendirmek istiyorum. Bremen' de oyunumu geliştireceğimi düşünüyorum. Takımın daha iyi olması için sahada elimden geleni yapacağım ve yeteneklerimi göstermeye çalışacağım " dedi. Bayern Münih'in geçen sezon antrenörü olan Hollandalı Louis Van Gaal'ın A takımla antrenmanlara aldığını, onun döneminde profesyonel imza attığını vurgulayan Mehmet Ekici" Van Gaal'ın antrenmanlarına da futboluma katkı yapacak çok iyi şeyler öğrendim. Özellikle hedefe ulaşacak pas vermesini" dedi.

BAYERN'DE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİ

Bayern Münih'in alt yapısında antrenörlüğünü yaptığı Alman Milli Takımının eski oyuncusu Mehmet Scholl'un Werder Bremen'e transfer olmasında tavsiyesi olduğunu belirten Ekici " Ayrıca genç takımda antrenörüm olan Franz Beckenbauer'in oğlu Stefan Beckenbauer'in çok faydasını gördüm. Stefan ile Almanya U17 Genç takımlar şampiyonluğu yaşadım. Herman Gerland'ta bana futboluma çok katkı yaptı. O da bana ikili mücadeleden yılmadamamı öğretti. " diye konuştu.

Mehmet'in Mesut'tan farklı bir oyuncu olduğunu vurgulayan Mehmet Scholl, Mehmet'in çok hızlı olmadığını ancak çok daha fazla gol tehlikesi yaratan bir oyuncu olduğunun hatırlatılması üzerine Mehmet Ekici "Tabii ki ben 100 metre şampiyonu değilim. Topla süratlenmesini ama iyi ayarlıyorum. Benim teknik kapasitem ve ofansif özelliklerimde başka futbolcularda olmaması benim artı yönlerimyok" diye yanıtladı. Bremen Teknik direktörü Schaaf "Mehmet bizim oyun sistemimize çok uyuyor. Hücuma yönelik bir orta saha oyuncusu ve çok yetenekli, oyunu iyi okuyan, açabilen, özellikle duran toplarda etkili vuruşlar yapabilen, aynı zamanda savunmasına da yardımcı olan bir futbolcu. Onu kadromuza almaktan memnunuz"

MEHMET SCHOLL'DAN ÖVGÜ

Bayern Münih'in Alman 3. Ligi'nde oynayan ikinci takımında 2009 ve 2010 yıllarında Mehmet'in teknik direktörlüğünü yapan Scholl, genç oyuncular ile iyi anlaşan Bremen Teknik Direktörü Thomas Schaaf'ın sorumluluk vermesi durumunda Mehmet'in çok gol atacağını söyledi. Scholl ayrıca "Mehmet henüz genç ve biraz daha gelişmesi lazım. Mehmet futbolculuğu yanında, insan olarak da çok iyi. Öğrenmeye istekli ve verilen tavsiyelerini dinleyip uyguluyor. Mehmet ayrıca diğer futbolcularda olmayan benzersiz bir oyun kalitesine sahip. Teknik açıdan mükemmel. Kendisine güvenildiği zaman takımı için varını yoğunu harcar. Gelecekte zirveye yerleşip isminden bahsettiren olacaktır" yorumunu yaptı.

DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title