Haberler

Medical Park'tan Kayabaşı Köyü Eko-Turizmine Destek

Medical Park Ordu Hastanesi’ne Libya’dan tedavi olmak için gelen hastalar ve yakınları Kayabaşı köyünde belde halkının sunumu ile organik köy kahvaltısı yaptı.

Medical Park Ordu Hastanesi'ne Libya'dan tedavi olmak için gelen hastalar ve yakınları Kayabaşı köyünde belde halkının sunumu ile organik köy kahvaltısı yaptı.

Tamamıyla yöresel ve organik ürünlerden hazırlanan kahvaltıda hastane yöneticileri ile Libyalı hasta ve yakınları bir araya gelerek ilimizin yöresel yemeklerinden tatma fırsatı buldular. Kayabaşı Köyü Eko-Turizm Derneği üyeleri, eko-turizme uygun olarak yöresel yiyeceklerle süsledikleri sofralarında, misafirlerini yöresel kıyafetlerle ağırladılar.

Ordu'nun çok güzel bir şehir olduğunu ve gösterilen misafirperverlikten dolayı çok mutlu olduklarını belirten Libyalı hasta ve yakınları, Medical Park Ordu Hastanesi'nin son derece donanımlı bir kurum olduğunu, hastaneyi çok beğendiklerini ve aldıkları hizmetlerden çok memnun kaldıklarını dile getirerek, tedavinin yanı sıra Ordu ilinin doğal güzelliklerini gezme görme, yöresel yemeklerinden tatma imkanı sağladıkları için Medical Park Ordu Hastanesi yönetimine teşekkürlerini bildirdiler.

Eko-turizmin uygulandığı Kayabaşı köyüne bugüne kadar çok sayıda yerli ve yabancı turist geldiğini belirten Kayabaşı Köyü Eko-Turizm Derneği Başkanı Pervin Özcan ise, Medical Park Ordu Hastanesi gibi kurumların il turizmine ve köyümüzdeki eko- turizme katkıları bizleri çok mutlu etmektedir. Bu anlamda Medical Park Ordu Hastanesi yöneticilerine, hastanelerine tedavi olmak için gelen Libya hastalarını köyümüze getirip bizlere destek oldukları için teşekkür ediyoruz. İl turizminde önemli bir yere sahip olan sağlık turizminin devamlılığının olacağını bilmek de bizleri ayrıca sevindirmiştir" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Medical Park Kayabaşı Libya Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title