Haberler

Medical Park, Mahkumlarına 'Öfke Kontrolü' Semineri Verdi

Medical Park Gaziantep Hastanesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Medical Park Gaziantep Hastanesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Gaziantep H Tipi Ceza İnfaz Kurumu mahkümlarına yönelik 'Öfke Kontrolü ve Kadın Şiddeti' konulu bir seminer düzenlendi.

Gaziantep H Tipi Ceza İnfaz Kurumu olarak hükümlü ve tutuklulara yönelik gerçekleştirilen sosyal kültürel ve eğitsel faaliyetler kapsamında farklı alanlarda ve kendi alanlarında uzman kişilerden destek alınarak seminer programları düzenlenmeye devam ediyor.

Gaziantep H Tipi Ceza İnfaz Kurumu yönetiminden alınan bilgiye göre sosyal kültürel ve eğitsel faaliyetler kapsamında Medical Park Gaziantep Hastanesi'nden Uzman Psikolog Elçin Külahçıoğlu'nun katıldığı hükümlü ve tutuklulara yönelik 'Öfke kontrolü ve Kadın şiddeti' konusunda 'Kişisel Gelişim Semineri' düzenlendiği bildirildi.

Hükümlü ve tutuklular seminer sayesinde son yıllarda gündemde olan öfke kontrolü ve kadına yönelik şiddet konusunda bilgilendirilerek, konu hakkında sorular sorma ve başından geçen olayları anlatarak istişare etme fırsatı buldu.

Seminere katılan mahkümlar bu tür etkinliklerin devam etmesini isterken, Cezaevi yönetimi katkılarından dolayı Uzman Klinik Psikolog Elçin Külahçıoğlu ve Medical Park Gaziantep Hastanesine teşekkürlerini iletti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title