Haberler

Medical Park Antalyaspor'da Samet Aybaba İle Yollar Ayrıldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba ile yollar ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medical Park Antalyaspor'da teknik direktör Samet Aybaba ile yollar ayrıldı.

Medical Park Antalyaspor Yönetim Kurulu, ligde alınan başarısız sonuçların ardından Hasan Subaşı Tesisleri'nde olağanüstü toplandı. Toplantının yapıldığı saatlerde tesislere gelen yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu için Çevik Kuvvet ekipleri de hazır bekledi. Toplantının ardından basının karşısına geçen Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Samet Aybaba ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını kaydetti.

Gencer, Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın ardından, ligdeki durum ve dün statta yaşanan üzücü olaylar sonrası bugün öğle saatlerinde Samet Aybaba ile bir araya geldiklerini söyledi.

Samet Aybaba'nın görevinden ayrılmak istediğini kaydeden Gencer, "Daha önce bir kaç kez daha gündeme getirmişti. Biz Samet Aybaba ile sezonu tamamlayıp uzun soluklu düşünüyorduk. Bunu kendisine söylemiştik. Ama hoca bize ayrılması gerektiğini takıma bir kan değişikliği gerektiğini bildirdi. İstenmeyen sonuçların alındığını söyledi. Biz de bu konuyu yönetim kurulunda karara bağladık. Samet Aybaba'nın istifasını kabul ettik. Onun dışında şahsı ile ilgili bir problemiz yok. Yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kadronun oluşturulmasında, kupada yarı finale çıkılmasında emeği var. Ama ligde iyi yerde değiliz. Kendisine teşekkür edip, yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Samet Aybaba'nın istifasının geç kalınmış bir karar olmadığını dile getiren Gencer, "İkinci yarı takdir edilen transferdi. Hocanın istediği transferlerdi. Olmadı mı olmuyor. Rize maçını kazansaydık. Burada olmazdık. Bunları konuşuyor olmazdık. Buraya kadarmış. Bazı şeyler tetikleyince bu duruma geldik" diye konuştu.

Gencer, yeni teknik direktörün ise bu hafta içinde netleşeceğini açıkladı.

Görüştükleri bir teknik direktör olmadığını ifade eden Gencer, "Ligde kalan 10 haftayı götürebilecek yerli bir hocayı göreve getirmek istiyoruz. Ligi tanıyan ve takımı tanıyan bir hoca olacak. Görüştüğümüz bir hoca yok. Bu hafta içinde hocanın ismi belli olur" diye konuştu.

Gencer, Samet Aybaba'nın mukavelesinde herhangi bir tazminat maddesinin olmadığını da sözlerine ekledi.

SAMET AYBABA'NIN İSTATİSTİĞİ

Medical Park Antalyaspor, Aybaba ile çıktığı 24 süper lig maçında 5 galibiyet, 10 beraberlik, 9 da mağlubiyet aldı. Aybaba, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 10 maçta 7 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, hazırlık karşılaşmalarında 1 galibiyet, 2 mağlubiyet elde etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Medical Park Antalyaspor Gültekin Gencer Samet Aybaba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title