Haberler

Mazot, Gübre ve Toprak Analizi Desteği Ödemeleri

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, tarımsal desteklemede Denizli'ye son 12 yılda yaklaşık 1,1 milyar lira destek verildiğini bildirdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, tarımsal desteklemede Denizli'ye son 12 yılda yaklaşık 1,1 milyar lira destek verildiğini bildirdi.

Yüksel, yaptığı açıklamada, geçen yılın mazot, gübre ve toprak analizi desteği ödemelerinin 28 Şubat tarihinde başladığını, ödemelerin TC kimlik numaralarının son hanesinde yer alan rakamlara göre yapılacağını belirtti.

Ödemelerin 14 Mart'ta tamamlanacağını dile getiren Yüksel, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Türkiye genelinde mazot, gübre ve toprak analizi desteği kapsamında 2 milyon 134 bin işletmeye 1 milyar 524 milyon lira ödeme gerçekleştireceğini, Denizli'de ise 2014 yılı içerisinde 6 bin 430 işletmeye 10 milyon 186 bin 794 lira yem bitkisi desteklemesi, yine müracaat eden 46 bin işletmeye de 25 milyon 431 bin 620 lira mazot, gübre ve toprak analiz desteklemesi verileceğini kaydetti.

Yüksel, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın Türkiye genelinde son 12 yılda 70 milyar lira destekleme ödemesi gerçekleştirdiğini, Denizli'ye son 12 yılda verilen toplam tarımsal destekleme miktarının ise yaklaşık 1,1 milyar lira olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Yüksel 28 Şubat Ak Parti Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title