Haberler

Mayın Kurbanları Anılıyor

Güncelleme:

4 yıl önce yaşamlarını yitiren 4 kişi için törenler düzenlenecek.

1 Ağustos 2010 tarihinde Güney Raman Petrol sahasındaki yangına gitmek isterken yola yerleştirilen mayın sonucu feci şekilde hayatlarını kaybeden Salih, Sadi ve Sofi Özdemir ile eski Baro Başkanı Avukat Sedat Özevin, ölümlerinin 4. yılında yapılacak törenlerle anılacaklar.

Edindiğimiz bilgiye göre 1 Ağustos Cuma günü (yarın) saat 17.00'de Belediye önünden kalkacak araçlarla önce Sedat Özevin'in mezarına gidilecek, daha sonra Salih, Sadi ve Sofi Özdemir'in Maymuniye (Demirbilek) köyündeki kabirleri ziyaret edilecek.

Burada yapılacak anma toplantısından sonra Batmana dönecek gurup, saat 20.00'de Salih Özdemir adını taşıyan İpragaz mahallesindeki Salih Özdemir parkının açılışına katılacak.

Batmanın en büyük parklarından olan Salih Özdemir parkının açılış sırasında sinevizyon gösterimi yapılacağı belirtildi. Park açılışına Batman dışından da çok sayıda davetlinin katılacağı öğrenildi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Salih Özdemir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title