Haberler

Mavi Tur Nedir?

ilandır
Güncelleme:

Tatilini farklı bir tarzda değerlendirmek isteyenlerin tercihi mavi tur'dan yanadır. Mavi Tur; Akdeniz ve Ege rotalarında tekne veya yatlarla düzenlenen tatil tipine verilen genel bir isimdir.

Denizin tadını çıkartırken Akdeniz ile Ege Deniz'i arasındaki doğal ve antik güzellikleri bir arada görme imkânı sunan Mavi Tur yolculuklarında Yunan Adaları'nda gezinme fırsatı da yakalanabiliyor.

İlk olarak Halikarnas Balıkçısı, Azra Erhat ve Sabahattin Eyüboğlu tarafından turizm dünyasına kazandırılan "mavi tur", zamanla popülaritesini arttıran bir seçenek haline geldi. Teknelerin daha kullanışlı ve yolculuğa daha uygun hale getirilmesiyle birlikte yerli ve yabancı turistlerin tercih ettikleri tatil tipi haline gelen mavi turda, konfor ve rahatlık adına her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanan tekneler, tatilcilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılıyor.

Hayatın mavisine doğru yolculuk yaparken birçok aktiviteyi bir arada yakalayabilirsiniz. Çeşitli su sporları, balık avlama, yüzme, dalış gibi etkinliklere katılabileceğiniz yolculuğunuzda; Antalya, Marmaris, Kekova, Kaş, Kalkan, Fethiye, Göcek, Marmaris ve Bodrum gibi seçkin tatil destinasyonlarının en harika koylarında ve antik yerlerinde zaman geçirme fırsatını da yakalamış olacaksınız. Her haliyle mükemmel bir tatil, her yönüyle memnuniyet verici hizmetler sayesinde, tatilinizi en iyi şekilde yaşayacaksınız.

Mavi tur ile yakalayacağınız güzelliklerin ardı arkası kesilmiyor

Alışagelmiş tatil tiplerinden çok daha farklı olarak turizm dünyasına kazandırılan mavi tur ile keşfedilmemiş doğal güzelliklerin içerisinde yer alacak, antik yerleşim yerlerini yerinde ziyaret ederek tarihin derin sayfalarına doğru bir yolculuk gerçekleştireceksiniz. Tüm bunların yanında bir de teknenizin demirlendiği yerlerde düzenlenen eğlencelere ortak olarak eğlence dolu zamanlar geçireceksiniz.

Akdeniz, Ege ve Yunan Adaları'nda yolculuk yaparken konforunuzu daha üst seviyeye çıkartma imkanı bulabileceğimiz mavi tur yolculuklarında dilerseniz tekne kiralama fırsatlarını da değerlendirebilirsiniz. Tekne ve mürettebatının sunduğu kaliteli hizmetler tamamen size özel olacak, rotaları istediğiniz gibi seçebileceksiniz. Ayrıca daha büyük grup ile tatil yapmayı düşünüyorsanız yat kiralama hizmetlerinden de faydalanarak hayatın mavisine akabilirsiniz.

Keyifli mavi tur aktiviteleri

Farklı bir deneyim ve farklı bir tatil yapmak isteyenlerin tercih ettikleri mavi tur' da aktiviteler bir hayli zengindir. Gün batımını izleme, sessiz alanlarda kitap okuma, eşiğiniz veya sevgilinizle baş başa iken serinletici içeceklerin tadına varma gibi pek çok olanağın bir arada sunulduğu mavi tur yolculuğu ile yıl içerisinde yaşadığınız tüm streslerden bir anda kurtulacaksınız.

Sınırsız hizmet anlayışı ve en güzel tatil olanaklarının bir arada sunulduğu mavi yolculukta; Su eğlenceleri, muz, parasailing, su topu oyunları, rüzgâr sörfü ile gezinti, uçurtma uçurmak ve balık tutmak gibi değişik aktivitelere katılabilir, kano ile gezinti, şnorkelle veya şnorkelsiz yüzme gibi su eğlencelerini değerlendirebilirsiniz.

Tarihi yerleri keşfedin

Akdeniz ve Ege bölgesi ile Yunan Adaları'nda gezinme fırsatlarının sunulduğu mavi tur yolculuklarında, tüm eğlence ve aktivitelere ortak olabileceğiniz gibi tarihe ilgi duyuyorsanız, binlerce yıl geçmişten günümüze kadar gelmeyi başarmış antik kentler ve tarihi diğer alanları ziyaret edebilirsiniz. Likya kıyı şehirleri gezileri, St. Nicola Adası Harabeleri, Terk edilmiş Rum Köyleri, Kaya Köy, Knidos Antik Tiyatrosu ve Dalyan'ın antik bölgelerini ziyaret etmenin keyfini yakalayacaksınız. Tüm bunların yanı sıra turizm dünyasının popüler etkinliklerinden biri haline gelen "çamur banyosu" da mavi tur yolculuğunda değerlendirebileceğiniz aktivitelerdendir.

Kalabalık şehir hayatı, iş dünyasının bunaltıcı zamanları ve diğer strese neden olan etkenlerden sıyrılarak sakin, sessiz ve huzur dolu zamanlara akmanızı sağlayacak mavi tur yolculuğu ile hayal ettiğinizden çok daha fazlasını yakalayacaksınız.

Mavi yolculuk hizmetlerinde "hizmet kalitesi" esasını misyon olarak belirleyenhakkında bilgilerine başvurduğumuz Mavi Yolculuk Tur sorumlusu Çağlar Paliç;

"Mavi yolculuk, klasik bir tatil tipi değildir. Rota seçeneklerinden, tur etkinliklerine varıncaya kadar tüm detayları en ince ayrıntılarına kadar düşünülere organize edilen bir tatil biçimidir.

Hayatın mavisinde yolculuk yapmak isteyenlere sunduğumuz hizmetlerimizde müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Bizim için her şeyden daha önemlisi; bizi tercih eden müşterilerimizin tatillerinden beklediklerini elde etmeleridir. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyor, yenilikler hakkında sürekli araştırma yapıyoruz. En kaliteli tatil günlerine ulaşmak isteyen tatilcilerin iletişim numaramızdan bize ulaşmaları yeterli olacaktır" dedi.

Mavi Yolculuk Tur Sorumlusu Sena Girgil ise;

"Amacımız; klasikleşen tatil anlayışından uzaklaşmak isteyen müşterilerimize beklentilerinin ötesinde hizmet sunmaktır. Uzun zamanların deneyimine sahip ekibimiz ile yaptığımız çalışmalarımızda önem verdiğimiz tek konu "müşteri memnuniyetidir." Seyahat süresi boyunca tekne mürettebatının sunduğu hizmetlerden, konaklama noktasında karşılama hizmetlerine, kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerinde deniz seyrine lezzet katacak tatlarla birleştirilen yemeklerin sunulmasına varıncaya kadar her şeyin en kalitelisini sunma gayretindeyiz. Yaz aylarını şehrin kalabalık hayatından uzak noktalarda tarihi ve doğal güzelliklerin tam ortasında geçirmek isteyenleri hayatın mavisine davet ediyoruz" dedi.

Halikarnas Balıkçısı Azra Erhat Akdeniz Turizm Advertorial Haberler Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

title