Haberler

Matrıx ile Hayaller Gerçek Oluyor

Güncelleme:

L'Oréal Grubu bünyesinde yer alan Matrix markası, "Hayalindeki Sen Ol" sloganı ile kadınların hayallerini gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.

Saç bakımı ve boya konusunda Amerika'nın 1 numaralı markası Matrix, "Stil Danışmanlığı" projesi kapsamında Ivana Sert ile birlikte Anadolu kuaförlerini dolaşarak kadınları baştan yaratıyor...

L'Oréal Grubu bünyesinde 57 ülkede 300 bini aşkın kuaför salonunda kadınları hayalleri ile buluşturan profesyonel saç bakım ve boya markası Matrix; Eda Taşpınar ile başladığı projesini, bu sene kendine has stili ve güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Ivana Sert ile sürdürüyor. İstanbul, Yozgat, Düzce, Nevşehir, Konya ve Mersin olmak üzere 6 farklı şehir ve kuaför salonunda değişiklik isteyen kadınları Ivana Sert ile buluşturacak olan Matrix, kişiye özel danışmanlık ile kadınların saç, makyaj ve kıyafet seçimlerini doğru yapmalarını ve hayallerindeki kişiyi ortaya çıkarmalarını sağlayacak. Projenin hedefinin kuaförleri geliştirmek olduğunu söyleyen marka yöneticileri onlara sağladıkları özel eğitimler sonrasında daha "profesyonel" bir kimlik kazandırmayı hedeflediklerini, kadınların memnuniyeti açısından kuaförlere birer stil danışmanı kimliği yüklemeyi hedeflediklerini belirtiyorlar. Bu kapsamda projeye katılan kuaförler aylar öncesinden renk uyumu, stil önerileri, makyaj ve trend eğitimleri almaya başlıyorlar.

Matrix ve Ivana Sert ile Benzersiz Bir Gün Geçirin…

Kadınların kendilerini özel hissetmeleri ve "kişiye özel ilgi" nin onlar için son derece önemli olduğu gerçeğinden yola çıkan Matrix, kadınların kuaför salonlarından mutlu ayrılmaları için "Stil Danışmanlığı Projesi" ile hayallerini gerçekleştiriyor.

Matrix'in "Hayalindeki Sen Ol" sloganından yola çıkılarak kurgulanan projede kişilerin hayallerindeki kişinin ortaya çıkması sağlanacak. Kuaförler saç kesimi, renklendirmesi ve modellendirmesi ile ilgili kadınları baştan yaratırken Ivana Sert, katılım gösteren kadınlara doğru kıyafet seçimi ve trendler gibi birçok konuda danışmanlık yapacak. Sonrasında baştan yaratılan kadınlarla birlikte fotoğrafları çekilerek, bu anın ölümsüzleştirilmesi sağlanacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Eda Taşpınar Ivana Sert İstanbul Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

Aziz Yıldırım: Seçimi kazanırsam Jose Mourinho'yu getireceğim

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title